luni, 8 august 2011

George R.R. Martin la Google

acum o lună (pe data de 28 iulie), George R R Martin a fost invitat de băieții de la Google, pentru un interviu foarte reușit (printre altele, transmis și în live-streaming). evenimentul face parte din faimoasa serie de întâlniri/conferințe ”Authors@Google” și multe dintre întrebări au venit din mediul on-line. iar faptul că Martin descrie, pe alocuri, procesul de creație și modul în care interacționează cu personajele sale este un bonus :)



Recomandări: suzimuzi atelier (rolling in the deep...), vania (aglomerație), teo negura (naiv...), shayna (nu zeii sunt de vină...), cristian lisandru (bătrânul fără vârstă...)

4 comentarii:

  1. Pe mine ma incanta de-a dreptul fizionomia bonoma si naturaletea cu care omul vorbeste :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesantă propunerea aceasta, Bogdan... Tot respectul pentru omul acesta...
    Zi bună vă dorim, din tot sufletul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Teo, mă bucur că ți-a plăcut. asta îmi place și mie, căci stilul acesta relaxat îl are și în scriere, care curge frumos și natural, ca o poveste între amici.

    RăspundețiȘtergere
  4. într-adevăr, Cristian. omul a evoluat într-unul dintre cei mai de seamă scriitori de sf și fantasy din zilele noastre. după părerea mea, ceea ce-l face cu adevărat special este faptul că a schimbat modul în care îi sunt construite personajele. ele sunt reale, cu bune și rele cu o grămadă de nuanțe de gri, nu doar alb și negru, cum aveam într-o grămadă de povestiri ”cu buni și răi”. iar faptul că școala lui face o grămadă de adepți este un fapt extrem de benefic pentru toată lumea, căci nu face altceva decât să crească calitatea poveștilor și așteptările cititorilor :)

    RăspundețiȘtergere