miercuri, 24 august 2011

din partea lui Luca - 2

aceasta este cea de-a doua postare din partea flăcăului meu, Luca. ea vine cu recomandarea de a nu mânca popcornul împreună cu creveții din rețetă, ci alături de aceștia :D

----------------------------------------

Recomandări: suzimuzi atelier (get the party started...), vania (corbul - miercurea cuvântătoare...), teo negura (miercurea fără cuvinte - 18), shayna (ultimul tren...), geanina lisandru (bungee jumping...), nea costache (miercurea fără cuvinte...), cristian lisandru (ce n-am putut să fiu...)

8 comentarii:

 1. Ce-i mai urmaream pe Muppets!!! :D O alegerea excelenta. Mi-a facut placere sa-mi amintesc de ei. Din nou o buna alegere din partea lui Luca. :)

  RăspundețiȘtergere
 2. :-)) multumim lui Luca! Ne-am distrat de minune insa fiu'meu cum e el mai pus pe shotii a concluzionat : "Ce fain! Trebuie sa incercam si noi asta!"
  HELP!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. așa este, Carmen. pentru cei di generația noastră, Muppets sunt o instituție a copilăriei și un reper istoric. oricum mă bucur să văd că au supraviețuit erei digitale și că s-au modernizat :)

  RăspundețiȘtergere
 4. hahaha, Jade. OK!!! spune-i că aducem noi popcorn-ul dacă reușește să dreseze niște creveți!! :D

  RăspundețiȘtergere
 5. :D da, sa-i dreseze in asa fel incat sa nu miste, ca apoi le fac si eu un dressing asa mai spicy sa mearga cu popcorn ;-)

  RăspundețiȘtergere
 6. Cel mai mult mi-a placut cand a inceput sa cante. Credeam ca vor iesii si srimpii sa danseze...

  RăspundețiȘtergere
 7. haha și aia ar fi fost o scenă faină :)

  RăspundețiȘtergere