vineri, 18 februarie 2011

Faster

dacă în acest weekend aveți chef de un film de acțiune, fără prea multe fițe dar totuși filmat bine, cu un ritm alert subliniat elegant de soundtrack-ul lui Clint Mansell (Pi, Requiem for a Dream, The Fountain, Smokin' Aces, The Wrestler, Moon, Black Swan), v-aș recomanda ”Faster”. eu zic că merge destul de bine. pentru lucruri mai sofisticate, revin cu o altă postare

6 comentarii:

  1. Bine te-am regăsit, Bogdan, un sfârşit de săptămână cât mai bun să ai. L-am văzut. Da, fără fiţe, aşa cum spui tu, dar filmat bine.
    Am apreciat şi eu pasajele muzicale - tu m-ai lămurit acum în ceea ce priveşte sursa lor.

    Gânduri bune şi la bună recitire!

    RăspundețiȘtergere
  2. și pe mine m-a relaxat, căci era ușurel, făcut după o rețetă de western, cu personaje relativ necomplicate... numai bun de o seară liniștită, în care să-ți lași gândurile să zburde și subconștientul să scrie în răstimpul ăsta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. interesant filmul, trebuie sa-l caut si eu.
    o seara deosebita!

    RăspundețiȘtergere
  4. da, cred că se poate spune că este destul de interesant. dar, în fond este doar un simplu film de acțiune, nici mai mult nici mai puțin :). bine ai venit pe aici.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bună seara, numele meu este Costin Comba și administrez un blog de fotografie www.costin-comba.blogspot.com . Aș vrea să vă rog dacă doriti să facem un schimb de link-uri. Dacă doriți să mă băgați în seamă bine, dacă nu, mă înclin cu respect și vă mulțumesc, atașând scuzele de rigoare pentru deranjul creat.

    RăspundețiȘtergere
  6. bună dimineața Costin, schimbul a fost realizat.

    RăspundețiȘtergere