marți, 15 februarie 2011

cutia cu sunete - astăzi trip hop

știu că n-am mai postat de ceva vreme în cutiuța aceasta, dar uneori timpul pare că fuge foarte repede și noi încercăm inutil să grăbim viața pentru a ține pasul cu el... oricum până acum am tot ascultat Rob Dougan și Bear McCreary, astfel că a venit vremea unei schimbări. postarea aceasta o voi dedica unui curent destul de puțin cunoscut (”trip hop”) care a dat însă câteva nume foarte mari în muzică. pentru astăzi, eu am ales piese de la Massive Attack, Portishead și Tricky deoarece mi se par cei mai relevanți pentru acest gen de muzică... și pentru că îmi plac cel mai mult :)


















-----------------

6 comentarii:

  1. Bine te-am regăsit, Bogdane. Îţi doresc şi vă doresc o zi excelentă, din toate punctele de vedere, mersi pentru invitaţia muzicală. La bună recitire, numai bine în toate!

    RăspundețiȘtergere
  2. recunosc ca nu prea am ascultat trip-hop, dar mi-a cazut tare bine cutiuta ta muzicala :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cristian, mă bucur că ți-a plăcut și audiția aceasta, oarecum mai interesantă. știu că preferi un rock de calitate, dar ideea este să explorăm întotdeauna dincolo de limitele (auto)impuse, pentru a vedea ce se află în zonele însemnate cu ”hic sunt leones” :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Maria, cred că noi am ascultat destul de mult trip-hop, pe când era în vogă, fără să știm că face parte dintr-un curent anume

    RăspundețiȘtergere
  5. bogdane,
    Buna. Greu de descurcat, in vastul tau imperiu. Sau mi se pare, coplesit fiind? Oricum, ascultand clipul Portishead Glory box, am trait intens, vibratia sufletului perceptibil al Terrei.Iar tu, cred ca esti o fire de rezonanta celesta! Gresit-am, oare? Incantati!
    Madi si Onu

    RăspundețiȘtergere
  6. Madi și Onu,
    imperiul mi-e vast, însă doar în propria mea imaginație :P. sunt multe lucruri ce s-au acumulat în blog și, într-adevăr uneori este mai greu să te strecori afară din unele postări mai lungi... lipsea un buton de Home - Acasă, dar după observația voastră, am remediat. mă bucur că v-am picurat pe suflet cu Glory Box-ul de la Portishead, care îmi place și mie extrem de mult.

    la fel de încântat de vizita domniilor voastre, vă spun ”noapte bună și la grabnică recitire”.

    RăspundețiȘtergere