duminică, 30 ianuarie 2011

cutia cu sunete - astăzi Bear McCreary

și dacă toată săptămâna asta v-am făcut să ascultați câte ceva din compozițiile sale, credeați că scăpați de Bear McCreary la cutiia cu sunete?

n-ați scăpat... :) așa că vă doresc audiție plăcută!

cele trei piese pe care le-ați audiat deja n-au mai fost incluse - chiar dacă sunt printre preferatele mele - dar le găsiți în postările anterioare.

--------------
















4 comentarii:

  1. Pentru duminica mea anosta, dintr-o iarna ce nu pleaca prea degraba, e perfect asa :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Şi iată-ne, Bogdane, pentru că momentele de audiţie (piese bune) nu pot fi ratate. Sper că ai avut un final de săptămână cât mai bun (în plan muzical şi familial) şi îţi doresc o zi de luni excelentă. Mie îmi place să spun că doresc să treacă repede, n-am o relaţie prea bună cu ea...
    La bună recitire!

    RăspundețiȘtergere
  3. Teo, la noi iarna parcă s-a instalat și mai bine decât înainte... ieri aveam un strat de gheață pe mașină de zici că era transportor blindat. acum este un frig de nu prea îți vine să ieși la loc deschis. mă bucur că ți-au plăcut propunerile. sonata aceea de pian este deosebită, la fel ca și prelucrarea aceea după ”all along the watchtower”. și nici cu bass-ul acela de la dirty hands nu cred că s-a făcut de râs :). cred că vom mai auzi de el.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristian, și eu sper să treacă ziua asta destul de repede, chit că marți ar fi acele 3 ceasuri rele :) un început de săptămână excelent și vouă.

    RăspundețiȘtergere