duminică, 1 mai 2011

muntele și stelele

un scurt cu adevărat spectaculos, din care am văzut niște imagini incredibile chiar la știri, dar pe care l-am găsit apoi grație lui schizoid.





The Mountain from Terje Sorgjerd on Vimeo.



------------------
Recomandări: vania (ultimul mitropolit - 17), suzimuzi atelier (wedding party...), teo negura (poveste de vis - 32), mirela pete (de armindeni), cristian lisandru (puzzle - 6), gabriela elena (rhema marvanne tatăl nostru), nea costache (1 mai muncitoresc), ilarie (confuz), madi și onu (beatificarea papei ioan paul al 2-lea), gabi (a form of silence)

4 comentarii:

  1. Superbe imaginile. Par ireale si totusi frumusetile astea asteapta sa le descoperim, sa ne ridicam privirea spre ele. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. așa este Carmen, îți mulțumesc pentru vizită.

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-adevar, extraordinar, intotdeauna m-au fascinat filmarile cu "time-lapse", cu atat mai mult cand recurg si la culoare...

    PS: imi place metafora din noul titlu, ti se potriveste!

    RăspundețiȘtergere
  4. și mie mi-a plăcut extrem de mult. fotograful povestea într-un interviu că acele culori foarte intense de galben, roșu și portocaliu se datorau unor furtuni de nisip din Sahara care au ridicat particule de praf foarte sus în atmosferă și au fost surprinse de obiectiv chiar și la mii de km distanță, el fiind - parcă - în Tenerife.

    mulțumesc Lee Dee, sper să mi se potrivească și să nu mă tai singur în ascuțișul lor :)

    RăspundețiȘtergere