luni, 4 aprilie 2011

HBO - Game of Thrones

zilele trecute, HBO a prezentat 14 minute din seria ”Game of Thrones”, a cărei difuzare va începe peste două săptămâni. la o primă vedere eu cred că - în ciuda micilor schimbări pe care au trebuit să le facă la transcrierea cărții într-un format de scenariu TV - cei de la HBO au reușit să transpună binișor atmosfera pe care o găsești în paginile volumelor lui George Martin.



2 comentarii:

  1. Sigur au tinut cont de descrierile amanuntinte si consultatul isoric a fost unul pe masura... oricum acest trailler arata ca filmul se anunta unul care se aproprie de alte filme de acest gen care au avut succes...

    RăspundețiȘtergere
  2. așa este, Cristian. dar, ”A Song of Ice and Fire” fiind o serie fantasy, putea să existe și riscul ca atenția către detalii să nu fie considerată esențială. oricum, George Martin a precizat de multe ori că pentru această serie s-a inspirat din perioada medievală engleză, mai exact cea din timpul Războiului Rozelor. doar că universul cărților este mult mai bogat de atât și sunt curios să văd cum s-au descurcat cu celelalte continente ce apar în serie.

    RăspundețiȘtergere