vineri, 15 aprilie 2011

alb - perlă

EDIT 18.04.2011 - s-a deschis votarea la ”Casa din Vis”. de votat se votează AICI, iar pentru a citi PA-urile participante, vă invit să intrați AICI. vă mulțumesc pentru susținere și voturi.

----------------------------------------------------

a opta (și ultima) etapă a concursului de proză arhiscurtă ”AutoPArtret” are tema ”Casa din vis”. grupate sub acest titlu, Călin se așteaptă să primească texte în care să descriem case care ne plac sau care ne reprezintă. am zis ”se așteaptă” căci până la urmă cine știe ce PA-uri primește :P

toate PA-urile participante pot fi citite AICI.

----------------------------------------------------

Alb - perlă

Prin ferestrele mari, lumina inunda spațiile generoase și le ajuta să formeze umbre și suprafețe, delimitându-le elegant în camere, culoare și scări. Albul pereților era accentuat de lumina naturală, iar textura lăptoasă din jurul ei părea să se apropie de ceea ce-și imagina că s-ar afla în interiorul unei perle. Mintea i-o luase la goană închipuind detalii și aranjamente pentru întregul decor.
”Îți place?” Vocea lui o făcu să se întoarcă, să-i privească pe amândoi.
Surâse aprobator, în timp ce țesea planuri pentru casa ce devenise acasă.

----------------------------------------------------
----------------------------------------------------
Recomandări: vania (ultimul mitropolit - 2), suzimuzi atelier (well well well...), teo negura (ioi, istenem), gabriela elena (nu mă poți ucide...), cristian lisandru (simfonia...), zâna eficienței (mâncare fără neuron...), madi și onu (compasiune...),

4 comentarii:

  1. Bine te-am regăsit, Bogdan, un final de săptămână cât mai bun să aveţi! Desene, aventuri? He, he...
    Cald final - un vis al tuturor îndrăgostiţilor...

    La bună recitire şi numai bine în toate!

    RăspundețiȘtergere
  2. mulțumesc Cristian, un weekend frumos și vouă.
    animație și aventuri... deh, un meniu potrivit pentru micul nostru cavaler :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Vezi că a început votarea. Să pui link cu "urnele". Te-am votat. Citind despre tot albul ăla m-am simţit ca pe o insulă grecească. Dar nu atât prin interiorul clădirilor de-acolo, cât pe-afară. Poate faprul că ai amintit de spaţii generoase m-a dus cu gândul la o ambianţă sub cerul liber, prin care briza mării suflă în voie. Deşi... am vaga impresie că de data asta tu ai avut în minte o cu totul altfel de casă. :) Sunt surprins că nu ai amintit nimic de şemineu.

    RăspundețiȘtergere
  4. mulțumesc de avertizare, Victor, remediez imediat. cu faptul că blogul lui Călin și-a tot schimbat tema și aranjamentul, n-am prea mai înțeles mare lucru în ultimele două zile :)

    păi șemineul l-am lăsat pe altădată, căci e greu să pui prea multe într-un PA, mai ales dacă vrei să-l faci ușor de parcurs... dar uite cui vreau eu să-i vând castraveți :P, chiar unui grădinar foarte talentat de proză arhiscurtă?

    RăspundețiȘtergere