luni, 7 martie 2011

HBO - Game of Thrones - the game begins




Recomandări: vania (molotov), alex mazilu (natura, o capodoperă divină), suzimuzi (coco chanel inspiration), teo (poveste de vis -25), caius (inocentul 19), cristian lisandru (fuga de gânduri), madi și onu (la mulți ani!), victor (captiv), theodora (întrebări și răspunsuri), cronica infinitului (omega 10), carmen (palfabetic - a), călin (telefonul de la ora opt)

2 comentarii:

  1. De văzut neapărat. Bună recomandare. O zi bună să ai, Bogdan, alături de cei dragi! La bună recitire!

    RăspundețiȘtergere
  2. așa este, Cristian. mai avem aproximativ o lună de așteptare pentru prima parte din ecranizare... în schimb, zilele trecute George Martin a anunțat (în sfârșit!!!!) data de apariție a celui mai nou volum din seria ”A Song of Ice and Fire”, ”A Dance with Dragons” - 12 iulie 2011.

    zic în sfârșit, căci acest volum apare cu 4 ani de întârziere, față de prima dată la care fusese anunțat. și culmea, apariția cărții a fost întârziată nu de faptul că autorul nu a scris, ci pentru că a scris prea mult... manuscrisul ajunsese mult prea lung și atunci s-a decis ca o parte din capitole să migreze în viitorul volum... dar pentru aceasta trebuiau rescrise capitolele alese :) deh, treabă grea cu scrisul.

    RăspundețiȘtergere