vineri, 21 ianuarie 2011

Spartacus - Gods of the arena

se pare că lansarea noului sezon din Spartacus are loc tocmai astăzi.
să sperăm că nu va dezamăgi...
apropos, merită să urmăriți trailer-ul acesta in HD.


8 comentarii:

  1. Super. Abia aştept. Păcat că nu mai e actorul din primul sezon. S-a retras pe motive de sănătate (are leucemie). Ăsta parcă prea are faţă de personaj negativ.
    Auzi? Dar pe stăpânul ăla al lor nu-l omorâseră la sfârşitul primului sezon?

    RăspundețiȘtergere
  2. haha, Victor ai dreptate. ăsta cam are față de personaj negativ, poate că și este :)

    păi pe Battiatus chiar îl omorâră, dar seria asta este un fel de prequel la primul sezon... ar trebui să vorbească despre cum a fost fondată școala lor de gladiatori, înainte ca Spartacus să fi ajuns acolo...

    RăspundețiȘtergere
  3. Aaa... acum am înţeles. Eu auzisem că aveau în plan să facă un sequel cu drumul spre Roma de-aia eram nedumerit. Deşi ţin minte că şi atunci am fost puţin nedumerit pentru că din câte ştiu eu istoria nu consemnează nici un drum spre Roma. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Gasesti aici un alt PA: http://bucurvictor.wordpress.com/2011/01/22/paveste-fara-sfarsit-medieval-story-capitolul-15/

    RăspundețiȘtergere
  5. OK, Carmen. îți mulțumesc. îl voi prelua imediat în cuprinsul tot mai lung al PAveștii noastre medievale.

    RăspundețiȘtergere
  6. Prequel-ul ăsta trebuia să țină supa caldă până finaliza Andy tratamentul pentru cancerul ce a dus la întreruperea filmărilor pentru sezonul 2 din Blood and Sand. Au un buget mai mare și deci ar trebui să lipsească stângăciile din debutul sezonului 1. Acuma dat fiind că știm deja evoluția personajelor, suprizele în Gods of the Arena pot veni doar din „scriitură”, dar la nivel de discurs e subțire..., așa că ne rămâne abordarea vizuală... pastișe de Snyder și Miller... Sper să nu aibă multe episoade acest prequel sau omoară sezonul 2. My 2 cents.

    RăspundețiȘtergere
  7. ieri seară am vizionat primul episod... nu mi se pare făcut rău deloc... ca să țină supa caldă, vorba ta, s-au concentrat mai mult pe poveștile câtorva personaje pe care le cunoșteai deja (dar n-aveai habar cum ajunseseră acolo) precum și pe două - trei personaje noi. să sperăm că vor reuși să țină și aici ritmul din ”Blood and Sand”

    RăspundețiȘtergere
  8. Trebuie sa recunosc ca a fost un actor extraordinar, pacat ca s-a stins la o varsta frageda.

    RăspundețiȘtergere