miercuri, 26 ianuarie 2011

pauză muzicală

în seara asta parcă n-am chef de scris... poate se-ntoarce ceva mai târziu - el cheful - ;). până atunci cred că voi citi ceva sau poate voi urmări un film.

până pe mai târziu vă las în compania unui foarte tânăr compozitor. numele lui este Bear McCreary și l-am descoperit ascuns printre acordurile soundtrackului de la cele patru sezoane Battlestar Galactica.



10 comentarii:

  1. Mulţumim pentru invitaţia muzicală, Bogdane. Cheful de scris o să vină, cu siguranţă. Promit să fiu pe fază. Oricum sunt, din moment ce te-am preluat prin rss. Aşa că nu "scapi"... He, he!
    O noapte liniştită să ai!

    RăspundețiȘtergere
  2. merge perfect, cand afara sunt -10 grade dar in casuta e cald si bine, cu cateva lumanarele aprinse si o felinoterapie :) ... multumim pentru pauza muzicala care a prins tare bine. Noapte buna si vise minunate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cristian, cheful de scris se va intoarce. întotdeauna se întoarce, chiar și după multă vreme. mă bucur că ”nu scap” de recenzia ta. chiar am nevoie de așa ceva. o zi bună și vouă. mai e un pic și vine weekend-ul :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Maria, sunt sigur că în condițiile descrise de tine a mers bine și audiția piesei ăsteia. mai ales că se potrivește cu ritmul în care toarce Yemaya :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ei, nici n-ai idee ce bine mi-a prins pauza asta muzicala de la tine :) Am o ceasca mare de cafea in fata, mi-am suflecat manecile sa ma apuc de treaba, dar am dat peste muzica asta si ma mai relaxez putin :) Iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. mă bucur, Teo. și la mine tot cu multă cafea se funcționează, căci altfel pe vremea asta friguroasă, imediat intrat la căldură, parcă te ia numai cu somn :)

    RăspundețiȘtergere
  7. O pauză muzicală binevenită... mai ales acum când am mai mult de lucru la calculator. O alegere foarte bună pe care am savurat-o din plin. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. păi să-ți fie de bine, Carmen dacă ți-a căzut bine pauza asta.

    RăspundețiȘtergere
  9. auditia piesei a cazut la fix, Bogdan, de o saptamana visez numai Didine, Mite, Cracanei si Pamponi (avem un workshop pe tema Carnavalului) si nu reuseam nicicum sa-mi opresc mintea. asa ca mi-am luat o binemertata pauza muzicala- afost perfect! drept urmare, am revenit- in aceeasi formula:) multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mițe, Crăcănei și Didine? sună distractiv, Maria. și eu apreciez pauzele de genul ăsta, ce te pot scoate dintr-o stare solidă, tensionată, crăpată și scrâșnită ca să te transfoorme într-una lichidă, curgătoare, veselă și clocotitoare sau lină și șoptitoare ca o apă calmă și tihnită. mai sunt și pauzele pentru stări vaporoase și plutitoare, delicate ca fumul parfumat al tămâierului, dar despre asta vorbim altă dată... :)

    RăspundețiȘtergere