luni, 31 ianuarie 2011

instigare PSD?

dacă luni tot este o zi mai nasoală, vorba lui Cristian, atunci m-am gândit să o nasolesc până la capăt.

încep cu ceea ce am înțeles eu de la știrile TV din ultimele zile. portocalele lui Băse l-au săltat pe unu' de la PSD și l-au condamnat la arest preventiv. l-au acuzat de o delapidare făcută acum 5 ani... dacă știau asta și l-au mai lăsat să conducă încă un mandat, atunci ei nu sunt complici? și dacă omul ăsta a stat 5 ani fără să dea în cap nimănui (la propriu) atunci unde-i pericolul de a-l cerceta în libertate? Anastase și Rizi pot să și părăsească țara însă opoziția trebuie să fie ținută cu bocancul portocaliu pe gât? se pare că da. oricum, omul le-a făcut un mare serviciu, sub forma unui atac de cord și eliberând astfel postul pe care-l vizau pedelicii.

acum PSD este acuzat de instigare. eu zic că-i bine. barem a început cineva să instige la ieșirea din starea de cvasi-hipnoză sau ebrietate în care ajuns poporul după ce a prizat prea mult praf portocaliu. tot cu praf în ochi s-au gândit să trateze și huiduielile primite la Iași... nu știu dacă va ține. poate că da, dacă luăm în calcul și Franța și Moldova, vorba lui Mordechai, în ultimul său sondaj.


calitatea umană a celui aflat după perdeaua de fum se vede aici:









m-am enervat doar privind aceste filmulețe și n-am mai avut nervi să caut și altele... mai ales că am auzit că jandarmeria face licitații pentru armament și echipamente anti-revoltă. măi să fie, tocmai acum?

4 comentarii:

  1. O, da, un colaj - ca să spun aşa - de imagini care ne demonstrează, cum ar spune chiar Traian Băsescu, că dânsul este "hărţuit". La greu. Hem he! Tocmai dânsul uită că ne hărţuieşte pe toţi, împreună cu guvernul Boc Reloaded, lecitina fiind necesară. Dar poate că s-au tras obloanele la farmacia de la Cotroceni.
    Că portocalii trec la atac sau că nici ceilalţi nu sunt chiar uşi de biserică, nici nu mai contează. Plaiurile mioritice oferă în fiecare zi momente triste, dacă ne referim la politichie, aşa că vom mai avea perdele de fum, petarde de presă, şuşe deghizate în discuţii cu ştaif, eventual televiziuni care fac pe independentele, numai că sunt aservite de nu se poate...
    Încerc să mă uit cât mai rar la emisiunile politice, tocmai pentru că enervarea trece cu fiecare minut de emisie. Din păcate - sau din fericire - nici indiferenţi nu putem rămâne...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristian, la fel și la mine. încerc să nu mă gândesc la toate prostiile pe care le face cuplul băse - boc, dar - vorba ta - nici indiferent nu pot să fiu, așa că mă ia câteodată un val de supărare. după care imi dau seama că multe-s perdele, pedarde, fumigene etc. și atunci mă gândesc că poate- din nou vremea să mergem și să ne cumpărăm un alt rege neamț.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai era aia cu "muie!" de la alegeri, sau capul in gura dar chioscarului si cate si mai cate...
    Sincer, Bogdane, ma bucur tare mult sa te gasesc cu mintea treaza, asa cum intuiam de altfel :)

    RăspundețiȘtergere
  4. da, Teo, mai erau ele multe da-ncepusem să mă supăr că țara asta a putut să voteze atât de strâmb (și strabic). din păcate însă mai trebuie să se trezească și alții care până acum parcă mai mult moțăiau...

    RăspundețiȘtergere