joi, 2 decembrie 2010

san francisco road trip

filmuletul acesta imi aminteste de faptul ca in primul an de studentie, impreuna cu un grup de colegi, aveam obiceiul sa bat orasul (Cluj) in lung si-n lat in diverse plimbari nocturne. mai tarziu, cand aveam si masina, plimbarile noastre nocturne au primit si destinatii mai indepartate. dar si cele facute per pedes si cele cu masina aveau o caracteristicca comuna: nu conta destinatia ci calatoria noastra pana acolo. cred ca totul pornea de la ideea de a experimenta orasul intr-o situatie noua, de a putea sa povestesti intr-un cadru neobisnuit, a vedea lumea din jurul tau in ipostaze noi...


San Francisco - Road Trip 2009 from Sebastian Kubatz on Vimeo.



s-au mai plimbat prin San Francisco: victor, petra, alex, maria, suzimuzi, lubileah, parfumdevis, clau, daci si cosmin

2 comentarii:

  1. O reală plăcere genul acesta de călătorii. :) Ador să merg (în cazul meu per pedes) aiurea pe orice străduţă, fără să ştiu încotro mă îndrept sau ce se află la capătul ei. Uneori nici nu trebuie să ajung până la capăt, pentru că din mers mă hotărăsc să schimb direcţia, dacă ceva îmi atrage atenţia. Îmi place să pun asta în aplicare mai ales când sunt într-un oraş nou pe care nu-l cunosc. O călătorie pe care o descopăr la fiecare pas, uneori oferindu-mi reale surprize. Mi-a plăcut filmuleţul. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. asa este Carmen, ma bucur ca iti place. din pacate, si eu am cam redus aceste momente ale descoperirii doar la momentele in care efectiv plec in vacanta, in alte orase sau pe alte meleaguri. si chiar daca stiu ca si orasul natal inca mai are colturi fermecate, modul nostru de viata aproape intotdeauna pe fuga, ne face sa pierdem posibilitatea de a regasi unele din placerile acestea pe care eu le asociez cu copilaria :)

    RăspundețiȘtergere