joi, 30 decembrie 2010

midnight club

un scurt metraj foarte bine realizat, ritmat atat in sunet cat si in montajul imaginii. enjoy




Russ Chimes - MIDNIGHT CLUB EP (Part 2: Tertre Rouge) from Saman Keshavarz on Vimeo.

10 comentarii:

  1. Enjoy, enjoy! Permiteţi-ne să vă dorim, din tot sufletul, să aveţi parte de un An Nou cât mai bun, din toate punctele de vedere, să vă bucuraţi împreună de fiecare zi a sa, gândurile să vă fie liniştite şi învăluite în iubire. Multă sănătate, spor la muncă şi la bună recitire!

    Cristian şi Geanina

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani si voua, Geanina si Cristian. Anul care a trecut nu a fost printre cele mai bune din anumite puncte de vedere dar, cu siguranta, va fi consemnat ca fiind unul excelent privit prin prisma calitatii noilor prieteni intalniti si prieteniilor legate. Caci in acest an am cunoscut cativa oameni extraordinari cu care avem foarte multe in comun. Si printre care va numarati. Va salutam si noi si va dorim un an nou in bucurie, sanatate si inspiratie.

    RăspundețiȘtergere
  3. La mulţi ani, fie în Midnight Club ori în alte aşezăminte similare!

    RăspundețiȘtergere
  4. La mulţi ani! Un An Nou cu împliniri şi fericire, cu tot ce îţi doreşti şi cu încă ceva în plus! Un 2011 cu mult mai bun pentru întreaga familie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Un scurt atat de marfa incat m-a facut sa-i caut continuarea. Foarte alert si foarte bine realizat.
    La multi ani inca odata. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc frumos Vania. Nu stiu daca asezamantul cultural se va ridica chiar la inaltimea Dinarului, dar ne vom stradui sa improvizam toata gama de personaje si cazuri umane. Un an nou fericit cu sanatate, Vania.

    RăspundețiȘtergere
  7. Carmen, iti multumim pentru urari. sa speram ca va fi un an mai bun din mai multe puncte de vedere. oricum 2010 a fost un an bun pentru introspectie si prieteni noi, prietenii stiu de ce :) va salutam si noi cu drag si va uram un an nou fericit si plin de ganduri bune.

    RăspundețiȘtergere
  8. Victor, ma bucur ca ti-a placut. trilogia din care face parte este foarte interesanta, dar cel mai bine realizat mi s-a parut a fi cel de-al doilea, atat ca montaj cat si ca ritm sau ca mod de a-l desfasura/a-l povesti.

    hahaha, daca ne mai spunem la multi ani inca o data cred ca trebuie sa te chemam la raport de urgenta la noi, sa destupam odata tuica aceea si sa tot bem pentru urarile astea :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Multi ani cu sanatate si noroc! un 2011 fericit!

    RăspundețiȘtergere