vineri, 24 decembrie 2010

in locul clasicelor urari

nu stiu de unde mi se trage. poate-i de vina volumul lor - de la an la an tot mai mare - dar tre' sa va spun ca am inceput sa vad urarile de Craciun ca pe un fel de spam putin mai evoluat si facut in pace si cu ganduri bune... dar, oricum, tot un fel de spam ramane in mintea mea. asa incat n-as vrea sa cad si eu in aceeasi capcana, urandu-va exact acelasi lucru pe care l-ati mai auzit astazi de la cei 300 de prieteni virtuali... sau l-ati citit pe sms-urile primite de la cele 210 de numere din agenda telefonului... s-au pe care l-ati primit pe mail de la cei 140 de furnizori... sau l-ati citit deja in felicitarile clasice ce v-au fost trimise de cele 20 de familii de moda veche.

si ca sa nu va par un Scrooge morocanos (nu ca n-as fi) va ofer in schimbul clasicelor urari o piesa de Bob Dylan de care mi-a amintit astazi prietenul meu Lucian. caruia ii multumesc :)



s-au gandit ca tre' sa apara si Mosu': vania, adela, gabi, caius67, gabrieladsavitsky, calin, carmen, PetitPrince, starsgates, leedee, lady, bogdan, victor, petra, alex, maria, suzimuzi, lubileah, parfumdevis, clau, daci, cosmin, cristilisandru, oanamujea, laura

10 comentarii:

  1. Bob Dylan - ce alegere nimerită... Bătrânul Bob (tânăr în muzică şi spirit) este o delicatesă, e bomboana de pe tort, nu cea de pe colivă.
    Eu şi Geanina suntem la Shakin Stevens acum, ne aducem aminte de anii de liceu, bem şampanie, Geanina mănâncă şi portocale, suplimentar, o combinaţie letală, iar eu mai trag câte o tură pe la bucătărie, la o ţigară. "Green Door" - chiar acum, după "Give me your heart tonight"... Spre dimineaţă, dacă nu ajungem cumva la Nelu Ploieşteanu, ceea ce se întâmplă destul de des, ajungem la blues - un Robert Cray ar fi numai bun. Până la el, s-ar putea să trecem prin Clapton, dar nimic nu este sigur, în afară de bradul împodobit, Crăciunul fără zăpadă în Bucureşti şi gândurile bune. Pe care vi le trimitem şi vouă, cu toată bucuria...

    RăspundețiȘtergere
  2. "This video contains content from Vevo, who has blocked it in your country on copyright grounds."

    :p O să-l caut pe youtube. Oricum, mulţumesc pentru urări. Să ai parte de Crăciunul pe care ţi-l doreşti. Şi poate ne vom întâlni vreodată în viaţa asta faţă în faţă la un pahar de vorbă şi unul de pălincă de-aia de-a voastră. La mulţi ani ţie, soţiei tale şi flăcăului vostru.

    RăspundețiȘtergere
  3. multumim foarte frumos Lady A. si noi va uram sarbatori fericite si cat mai senine alaturi de familie si cei dragi voua.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristian, ma bucur ca te-am nimerit si pe tine cu batranul Bob Dylan... care - uite ce coincidenta - are asa o mare dragoste de poezie si poeti. foarte frumoasa lista melodiilor pe care le-ai parcurs impreuna cu Geanina si sunt convins ca si amintirile ce care le-ati rememorat trebuie sa fi fost pe masura :)
    nici la Arad nu mai este zapada, iar astazi a fost o zi tipica de primavara, cu soare si foarte multa lumina. drept pentru care, luminosi cum suntem, va salutam cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  5. draga Victor, uite ca l-am deblocat pana la urma.
    cat despre intalnirea noastra fata in fata, eu nici n-o pun sub semnul intrebarii caci sunt sigur ca se va-ntampla pana la urma. si asta ori intr-unul din drumurile tale prin tara ori cu ocazia unei mici vacante de-ale noastre pe pamantul italian adoptiv... iar palinca-i pusa bine in podrum (cum se spune la noi la beci sau la crama) si sade la-nvechit in butoiasul din lemn de dud :) te salutam si noi cu mult drag si iti uram sarbatori fericite.

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.youtube.com/watch?v=ZTTBcPILhI0

    RăspundețiȘtergere
  7. nu ştiu cum se face dar iar nu pot să văd videoclipul:)) (sunt la muncă)...
    urările sunt spam mai nou, nu uşor evoluat ci spam în toată regula, copy paste de doi lei de pe diferite site-uri... anul acesta cred că am trimis 5 mesaje:) toate personalizate în funcţie de destinatar, mă simt mai bine aşa
    cred că ţi-am urat deja de bine dar o mai fac o dată: sper să ai parte de linişte şi odihnă de sărbători iar anul care vine să te prindă pe vimeo ca să am eu ce vedea:D numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  8. asa este inji... nici eu nu mai suport spam-ul asta atat de usuratic facut cu copy-paste, dar sa stii ca anul asta nici n-au mai cirulat chiar atat de multe ca anul trecut, semn ca poate s-au mai lecuit. nu pot decat sa sper.

    si noi te salutam cu tot dragul si nu pot decat sa-ti promit ca voi mai bantui din cand in cand si pe vimeo... nu de alta dar am prieteni care stau sa termine cursurile la teatru si film si vor incepe sa incarce si productiile lor :)
    nu-i mai nominalizez ca se stiu ei foarte bine.

    RăspundețiȘtergere