luni, 27 decembrie 2010

cutia cu sunete - astazi "spargatorul de nuci"

cu putina intarziere, va ofer o noua cutiuta muzicala. totodata, vreau sa profit de aceasta postare pentru a-i ura un foarte calduros "La Multi Ani" lui Victor.













--------------------------

au urmarit baletul: vania, adela, gabi, caius67, gabrieladsavitsky, calin, carmen, PetitPrince, starsgates, leedee, lady, bogdan, victor, petra, alex, maria, suzimuzi, lubileah, parfumdevis, clau, daci, cosmin, cristilisandru, oanamujea, laura

4 comentarii:

  1. Îi transmit şi eu LA MULŢI ANI lui Victor, să aibă parte de tot ceea ce îşi doreşte, alături de cei dragi, şi m-am simţit bine în fotoliu, urmărind propunerea ta muzicală. O seară bună îţi dorim, cu linişte şi muzică de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc din suflet, Bogdan. Deja urările de sărbători ni le-am făcut peste tot pe unde am apucat dar profit de ocazie să vă mai urez odată numai bine pe toate planuriele şi un An Nou aşa cum vi-l doriţi. La mulţi ani.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cristian, ma bucur ca ati gustat magia sunetelor din Spargatorul de Nuci. un sfarsit de an cat mai linistit si plin de prieteni si ganduri pozitive sa aveti si voi.

    RăspundețiȘtergere
  4. ai dreptate Victor. ne-am facut urari peste urari :) dar cum erau doua zile de nastere si un sfarsit de an, parca-i de inteles. poate-i de bine pentru noul an. ramane sa vedem...

    RăspundețiȘtergere