duminică, 31 octombrie 2010

Poftiti la votare :) - "Acoperis". Al patrulea PAlon

Good morning. Si cum n-ar putea sa fie buna o dimineata insorita de duminica si - colac peste pupaza - fix dupa trecerea la ora de iarna? LOL :D


Singing in the rain - Good Morning
Asculta mai multe audio diverse


Asadar, Calin Hera a deschis din nou urnele de vot pentru al patrulea PAlon - "Acoperis". Puteti citi toate PA-urile participante AICI.

PA-ul meu inscris in concurs se numeste "Discipolul" si il puteti citi mai jos. De votat se voteaza AICI.

Multumesc.

---------------------


Discipolul

La prima geana de lumina isi incepuse antrenamentul impreuna cu ceilalti elevi. Toata dimineata a muncit din greu incercand sa se pregateasca pentru examenul final. Momentul in care urmau sa le fie testate cunostintele dobandite in nobila arta a magiei era aproape. La un semn, gongul suna cu putere si maestrul iesi la balcon. Insa toti ochii discipolilor se indreptara catre el, in loc sa privesca catre maestru. Fara indoiala, erau curiosi sa vada ce scuza va gasi pentru incinerarea acoperisului.

---------------------


EDIT cu noutati dupa votare:

Discipolul a primit 16 voturi, pentru care va multumesc foarte mult. Ceea ce duce acum la urmatorul clasament:


CLASAMENT GENERAL
1. LeeDee P. 43p
2. Ion Toma Ionescu 40p
3. Dan 38p
4. Bogdan 31p
5. Adela 22p
6. Cristian Dima 17p
7-8. LePetitPrince, Petra 12p
9-10. Victor, Sictireli 11p
11. Geocer 10p
12-14. Anca Vrînceanu, starsgates, Gabi 8p
15-16. Simion Cristian, Călin 6p
17. Carmen Negoiţă 5p
18. dragoselu 4p
19. Vania 3p
20-21. Ioan Bistriteanul, Mariana 2p
22-23. Bianca Dobrescu, Gabriela 1p

2 comentarii:

  1. da... ora de iarna si un soare de-a incins matzele de pa acoperis :-) ca tare mai miorlaiau de dimineatza. sau sa fie oare de la spiritele halloween-ului? boo hoo hoo!!! deci la noapte cu ochii pe acoperis! :-) si pana atunci sper sa se strecoare cat mai multe voturi prin acoperisul urnei de votare a "discipolului" .

    RăspundețiȘtergere
  2. hahaha jade, deci tu ai auzit corul "pisicilor pe un acoperis de tabla ferbinte"? cred ca poarta bine pentru un halloween reusit :[ (fatza de vampir)

    discipolul este acum mare si vaccinat si a pornit singur prin lume, deci este pe cont propriu... vom vedea cum se descurca. si apoi, cu atatea PA-uri frumoase in concurs nici magia nu-l va ajuta prea mult :D

    RăspundețiȘtergere