marți, 8 iunie 2010

intrati in concurs si castigati mai multe TV Hunedoara!

Daca ar fi sa lansez si eu un concurs de genul celor la moda prin mall-uri si centre comerciale, cam asta ar trebui sa fie traducerea in capul duduitei care ar dori sa reformeze TVR-ul pe baze sanatoase, PD-iste.

Urmeaza articolul de pe www.inpolitics.ro pe care l-am primit de la Calin, un bun prieten.

-------------------

"Recordul de ignoranta detinut de Elena Udrea, de cand cu presedintele Norvegiei, a fost spulberat de Raluca Turcan, care a demonstrat, in Comisia de Cultura a Senatului, ca nu are nici cea mai vaga idee cu ce se mananca televiziunea, confundind High-Definition cu ...Hunedoara.

Saptamana trecuta, in timpul dezbaterilor la modificarea legii de functionare a TVR, in Comisia de Cultura a Senatului, cu participarea presedintelui comisiei similare de la Camera, Raluca Turcan, venita sa isi sustina propunerile de modificare a legii TVR, dar si a presedintelui TVR, Alexandru Sassu, s-a petrecut un incident de-a dreptul socant, de ris, daca nu ar fi, mai degraba, de plins. (trebuie spus ca, intrucit sedinta in cauza s-a tinut, in mod neobisnuit, cu usile inchise, informatia ne-a parvenit cu intirziere, ceea ce nu o face mai putin importanta). Mai precis, in cadrul dezbaterilor, Raluca Turcan si-a stupefiat colegii intrebind, pe un ton iritat, pentru ce a fost nevoie ca TVR sa infiinteze un post la Hunedoara:

“De ce domnilor, imi puteti explica si mie de ce are nevoie Romania de un post TV Hunedoara, chiar asa am ajuns?”. Surprins, Alexanderu Sassu a incercat sa ii explice ca nu exista un asemenea post, ci doar un studio teritorial la Deva, numai ca Turcan o tinea una si buna pe a ei: de ce exista TVR Hunedoara?

Abia intr-un tirziu, membrii comisie au realizat ca Turcan se referea la postul TVR HD, ale carui initiale seamana, e drept, cu abrevierea oficiala a judetului Hunedoara, dar inseamna, in realitate, High-Definition, adica televiziune cu o calitate superioara a sunetului si a imaginii. Interventia pedelistei a starnit amuzamentul senatorilor, fapt care, potrivit unor surse din comisie, a facut-o pe Turcan sa roseasca asemenea unui rac foarte bine fiert. De asemenea, dupa gafa incredibila, pedelista a lasat-o mai moale si s-a marginit sa taca malc tot restul sedintei."

----------------------

deci, va place? culmile inalte ale profesionalismului PD-ist imi dau tot mai des ameteli si dureri de cap. Un mare progres, dom'le, generatia asta tanara de PD-isti!



Asculta mai multe audio Muzica

7 comentarii:

  1. Am râs ca prostu' vreo juma' de oră. Ca după aia să găsesc articolul de mai jos.
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/raluca-turcan-da-in-judecata-inpoliticsro-897560.html
    Raluca Turcan:
    "Afirmaţia potrivit căreia într-o şedinţă de la Senat aş fi confundat televiziunea de înaltă definiţie cu judeţul Hunedoara, este o minciună şi o invenţie. Tot o minciună este şi dialogul purtat între domnul Alexandru Sassu şi mine, fiindcă Alexandru Sassu nu a participat la întâlnirea evocată."

    RăspundețiȘtergere
  2. Din nefericire la noi orice dezbatere se transformă rapid într-o dispută unde concluziile sunt bazate pe, ceea ce constituie o eroare logică evidentă, argumentarea ad hominem.
    Nu sunt un fan al Ralucăi Turcan dar nu cred că vom schimba ceva în bine înlocuind dezbaterea cu disputa, argumentele cu insulta, faptele cu zvonuri.
    Cetire de la Bures Pista, nu spurcaţi vinu cu sifon, cafa cu ţucur şi dragostea cu-nsurătoarea, la care aş mai adăuga comunicarea cu propaganda... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. beh, as vrea sa vad procesul acela... mai ales daca va avea loc pana la urma.

    sa nu uitam ca PD-ul invata de la cel mai bun maestru al lor cum sa da la intors o actiune... cum era aia cu "nu l-am lovit deloc" sau "nu l-am lovit cu pumnul", sau "doar l-am impins"?

    oricum Cosmin, data fiind pleiada de fufitze PD (fufe cu fitze) care a comis deja o gramada de scene de genul acesta da-mi voie sa cred ca si momentul cu pricina s-a petrecut aievea... pana la proba contrarie... am invatat ca la acest partid nu functioneaza prezumtia de nevinovatie... este muuult prea logica si prea demodata pentru ei

    RăspundețiȘtergere
  4. Cât despre profesionalismul validat cu carnet de partid eu unul l-am văzut declinat în toate culorile eşichierului politic. PCR, FSN, PDSR, PNŢCD, PNL, PD, UDMR, PSD, PDL... La noi singurul proiect politic real este rezidiual celui comunist conform căruia partidul e în toate, partidu' te ridică, partidu' te coboară. Multă şcoală nu se cere, prost să fi să ai putere, pecereu', feseneu', pesedeu', peneleu', pedeleu' angajeză...

    RăspundețiȘtergere
  5. cu siguranta ca ai mare dreptate
    dar cred ca am voie sa fiu mai pornit pe cei care au fost cei mai guralivi in a-mi promite reformarea statului, accesul tinerilor si al femeilor in pozitii cheie etc., vopsind in culorile razboilului chiar o intreaga generatie tanara de partid care ar fi trebuit sa ne reprezinte si pe mine si pe tine...

    nu stiu tu, dar eu nu prea ma regasesc in acesti oameni... si ai dreptate, caci poate ca as gasi foarte putini si din actuala opozitie... dar ceea ce spun eu aici este ca nu mai vreau sa-i aud vociferand in numele nostru... la cate gafe comit cu totii, politica in Romania ar trebui facuta in soapta... barem sa nu ma mai deranjeze cu ineptiile urlate... sa debiteze in privat, si de ce nu mai bine la ei acasa decat la guvernare.

    RăspundețiȘtergere
  6. bogdan, I could not care less, chiar văd că nu pierd nimic vital dacă nu mă mai uit la tv (hunedoara...), vezi că la hbo hunedoara a început un serial mişto, sângeros şi brutal: spartacus blood and sand, poate e mai inspiraţional decât analiza elucubraţiilor pseudo-politicienilor de la noi. baftă

    RăspundețiȘtergere
  7. ciao mate,
    ai dreptate ca n-ar trebui sa ne mai intereseze prostiile lor, dar barem sa fie facute publice ca sa se consemneze pentru o amendare la capitolul imagine daca la alegeri anticipate nu pot sa sper :)

    ma bucur sa vad ca cineva se uita si la HBO Hunedoara. LOL Sa stii ca baietii astia de la antipozi au invatat sa faca si seriale misto... Despre Spartacus iti pot spune opinia mea. Daca rezisti si treci de primele doua episoade care par asa mai bajbaite din punct de vedere al scenariului, atunci te prinde. Mi se pare un melanj destul de bun intre 300 si Rome. Nu este nici unul nici altul dar nu-i facut rau si exista cativa actori care chiar duc bine serialul pe umeri.

    RăspundețiȘtergere