vineri, 4 iunie 2010

nori




- Norii sunt cei care ne invaluie in aceste zile soarele. La propriu si la figurat, nori negrii prevestind nenorociri ne acopera cerul, ne obtureaza campul vizual, ne fac sa ne pierdem interesul in studiul stelelor si ne obliga sa ne coboram atentia catre mocirla si gropile acoperite cu apa printre care trebuie sa ne miscam. Dar mai mult decat nori eu cred unii sunt doar o perdea groasa si inecacioasa de fum la adapostul careia se fac valizele si se incheie ultimele socoteli de catre cei care stiu ca a venit vremea retragerii. Cu cat mai repede, cu atat mai bine. Nu de alta dar mi-e dor de norii acea pufosi facuti de mama natura.


- Democrit spunea ca pentru el o persoana poate sa valoreze cat un intreg popor. Asta este admirabil atunci cand vine vorba de familie sau de cei apropiati noua si se numeste dragoste. Insa atunci cand o persoana ajunge sa se iubeasca mai mult pe sine decat pe intregul popor care l-a ridicat acolo, atunci cred ca se cheama tiranie.


- Pana data viitoare va las cu o bucata muzicala care ar trebui sa ne aducca aminte de Furtuna lui Shakespeare, genul de vijelie care matura gunoaiele si reaseaza valorile pe locul binemeritat.



Asculta mai multe audio Muzica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu