duminică, 27 decembrie 2009

asa se face publicitate tarii :)

ieri povesteam cu un foarte bun prieten din Canada despre aceasta emisiune si despre faptul ca sunt mai mult decat sigur ca tipul acesta de publicitate ne lipseste... cel in care prin profesionalism ii convingem si pe altii ca stim sa facem lucruri bune


nu mai trebuie sa dam banii aiurea pe campanii a caror slogan nu a fost inregistrat si care oricum aveau un mesaj mult prea general... ci sa le permitem celor care au ceva de spus, din punct de vedere profesional, in verii domenii, sa vorbeasca in numele nostru... aici vedeti o Romanie reala, cu bune si rele, dar mai ales cu bune... caci nu-i asa, conteaza impresia finala... gustul final pe care o bautura aparent dura si necizelata ti-l poate lasa in gura, facandu-te astfel sa mai doresti sa iei o dusca:


Top Gear Transfagarasan
Vezi mai multe video din auto-moto

3 comentarii:

  1. eu, sincer, nu m-am prins de ce s-au inflamat "apărătorii valorilor naţionale", ce comparau emisiunea cu Borat. englezii ăştia au fost de-a dreptul entuziasmaţi şi încântaţi de nişte locuri şi întâmplări (ok, puse în scenă, nu suntem naivi) ce nouă ne-ar fi scos nişte înjurături seci.

    RăspundețiȘtergere
  2. sa fim seriosi, dupa toate cate s-au intamplat cu rromii nostri prin lume, care strain nu si-ar dori sa vada o vatra tiganeasca ca la mama ei acasa? haha... cred ca aveau ceva garzi de corp ascunse prin tufisuri, dar oricum oamenii si-au satisfacut curiozitatea... chiar si asa, cu situatii puse abil in scena.

    de parca in studentie noi nu am mers la studii sociologice prin satre de tigani doar din simpla curiozitate de a cunoaste persoane care se numeau "Masinuta Lingurar", "Brusli Aurar" "Vandam" etc.

    dupa parerea mea, emisiunea a fost OK, Romania prezentata a fost reala... ergo si complimentele primite au fost mai reale si cu atat mai meritate

    iar cei care vor sa apere valorile nationale trebuie sa se gandeasca intai cum sa integreze mai repede satele acelea in societatea reala de astazi, caci optiunea de a le stramuta in stepa rusa a cam disparut acum 55 de ani iar ei sunt parte integranta din noi acum... ca ne place sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  3. astă vară am fost în vacanţă prin ţară (persoanele iniţiate au putut vedea pe blogu-mi). am suprins live cum e treaba cu brandul de ţară senzorial. dar ce bine că pe video nu a rămas şi mirosul de pe traseul din herculane spre şi în grota haiducilor. oricum, românul era vesel, frigea mititei lângă ţeava de eşapament pe şoseaua spre 7 Izvoare, cortul era instalat în curbă, doar era indicator că e una periculoasă... a fost fain. oare mai merg? în viaţa asta?

    RăspundețiȘtergere