miercuri, 23 noiembrie 2011

de văzut sau devorat...

în ultimele luni n-am prea avut timp de filme și cu atât mai puțin de seriale. dar acum trei săptămâni m-a apucat un chef nebun să văd un serial fain. dar unul din acelea bine făcute, ca să nu mă plictisească pe la jumătatea sezonului. știind că maestrul skandalouz e mare consumator de seriale, m-am gândit să trec pe la el pe blog, să citesc niște recomandări. și tot văzând eu că recenziile erau constante și de bine de la sezonul 1 până la 4, am ales ”Breaking Bad”. și nu regret deloc!
vă pot spune că serialul acesta este foarte bine făcut, chiar excelent, de la idee, scenariu, la regie și actor(i). în trei săptămâni am devorat patru sezoane și mai vreau! îl recomand călduros. mai mult, aș zice că nu trebuie să-l ratați!






















despre subiect nu vreau să vă spun nimic, căci merită să-l descoperiți piesă cu piesă, pe măsura scufundării în povestea lui Walter White, un om bun care face lucruri rele. :)

10 comentarii:

  1. Bogdan, aştept cu mare plăcere recomandările tale, de fiecare dată, fie că este vorba despre carte, fie că este vorba despre film.

    Gânduri bune pentru voi! Să aveţi o zi excelentă, din toate punctele de vedere...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristian, serialul acesta este unul dintre cele mai bune pe care le-am văzut până acum. are o poveste credibilă și foarte bine spusă, are acțiune, are dramă, are momente comice... are multă viață, în ciuda faptului că vorbește despre un bolnav în fază terminală. nah, că deja ți-am spus de unde pleacă :) o zi frumoasă și vouă.

    RăspundețiȘtergere
  3. hmmm, pare interesant, deși cu o doză substanțială de "băieții răi nu se întorc să se uite la explozii", sper să fie cel puțin ca Dexter.

    RăspundețiȘtergere
  4. Clau, nu știu cum este Dexter, căci nu l-am urmărit, dar ceea ce m-a atras la ”Breaking Bad” este povestea care crește și evoluează, ca într-o mini serie TV nu ca într-un serial. adică ai impresia de unitate, de un mega eveniment spus pe bucăți și nu de un grup de personaje care trece mereu prin alte aventuri, mai mult sau mai puțin conectate între ele, așa cum se întâmplă de multe ori în genul ăsta de povești...
    o seară frumoasă

    RăspundețiȘtergere
  5. Incitant. Mai multe după ce voi descoperi substanţa...

    Mulţumiri pentru recomandare. Lisandru trebuie să treacă la treabă...ha,ha,ha

    Zile pline de iubire, dragii noştri dragi!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Claudiu: E mai bun ca Dexter!

    @Bogdan: Nu-i asa ca-l puteau incheia acum? Sper ca urmatoarea serie (care este si ultima) sa fie la fel de buna si sa nu bage aiureli doar de dragul inca unui sezon.

    P.S. Cat de mult mi-a placut inceputul asta de episod: http://www.youtube.com/watch?v=NPx42dMjegc&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  7. Geanina, și eu sper să vă placă. eu l-am adorat de la început până la ultimul episod (de până acum), pentru că are poveste. și cum ție și lui Cristian vă plac poveștile spuse bine... :)
    o seară frumoasă, dragilor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Skandalouz, categoric! mergea foarte bine să-l lase așa, căci era îndeajuns de închegat cât să pară complet, dar și într-un punct în care fiecare putea să-și imagineze propriul lui final de poveste... vorba ta, să sperăm că n-o dau în bară în ultimul sezon, chiar dacă atenția lor pentru detalii de până acum mă face să sper că vor avea ceva idei trăznet. și mie mi-a plăcut începutul acela de episod :) a avea autoironie e un lucru mare, în general în viață, și cu atât mai mult în cinematografie. o seară faină.

    RăspundețiȘtergere
  9. :-| man... it does not grow on me, parcă Weeds (o poveste oarecum similară cu o personajă ce ajunge dealer de etnobotanice) m-a amuzat mai tare, până să nu devină absurdă (povestea, nu neapărat personaja)...
    dar sunt abia la început și nopțile de iarnă lungi...

    RăspundețiȘtergere
  10. haha, clau, păi mai dă-i un pic de timp să-și facă efectul :) de Weeds nu știu mare lucru în afară de faptul că-i un serial cu iarbă... dar zilele astea - împins de tine - am început să văd Dexter. și îmi place chiar mult. între cele două, parcă tot mai mult îmi place Breaking Bad, dar la Dexter sunt doar la primul sezon iar BB-ul încă mai are un sezon în care o vor putea da în bară :P

    RăspundețiȘtergere