marți, 25 octombrie 2011

abercrombie 3.0

da, știu! am rămas în urmă cu postările, dar am făcut ceva progrese cu lectura. Abercrombie 3.0, adică cea de-a treia parte din seria-trilogie ”The First Law”, se numește ”Last Argument of Kings” și m-am avântat deja în ea. sunt deja pe la jumătate, astfel că țineți aproape, căci în curând aș dori să vă fac o descriere ceva mai în detaliu a universului abercrombian.



6 comentarii:

  1. citesti, bravo tie, eu nu! Nu stiu ce sa ma mai fac cu mine!
    poate nu tin aproape dar trec din cand in cand; profit de ocazie sa-ti transmit salutari si o zi cat mai buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. LePetitPrince, mulțumesc frumos pentru salutări. aceleași gânduri bune și ție! să știi că te înțeleg foarte bine, căci am avut și eu o perioadă în care nu prea mai reușeam să citesc, dar nu mi-a picat prea bine, astfel că am reluat regimul de lectură.

    RăspundețiȘtergere
  3. O duminică frumoasă să aveţi, Bogdan, din toate punctele de vedere! Lecturi, lecturi... În această viaţă agitată este, aproape, singura modalitate prin care ne putem rupe de tot şi de toate, rămânând alături de cuvinte...

    La bună recitire!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristian, mulțumim frumos. asemenea și vouă, dragilor. noi am fost destul de prinși cu diferite proiecte și acțiuni, iar astăzi este și ziua mamei mele, dar sper ca în curând să apucăm să povestim mai mult. oricum, evadările acestea îmi plac cel mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. LePetitPrince, la fel ca și în cazul florilor, și pauzele acestea pot fi scurtate dacă ele cresc prea mult. :)

    RăspundețiȘtergere