joi, 9 iunie 2011

inspectorul - PAfoto

se votează din nou pentru concursul de proză arhiscurtă PAfoto, inițiat de - cine altul decât taaadaaa: Căăăălin Heeeraaa.

fotografia cu barza, cea de la care a plecat ideea pentru această etapă, precum și celelalte PA-uri participante le puteți găsi AICI. textul meu este acesta:



Inspectorul

Era stresat, supărat și copleșit de atâtea reclamații. Niciodată nu mai avuseseră de-a face cu așa ceva. Doar un coleg bătrân și pensionat părea să-și amintească de un eveniment similar, petrecut cu multă vreme în urmă. Inutil încercau ei să livreze marfa… nimeni nu mai dorea să o primească! Știau că era de calitate bună, căci controlaseră tot lotul, din nou!
”Pe ciocul meu, asta-i scandalos!” își zise bărzoiul, cu năduf. Într-un final, ieșise pe teren să vadă cu ochii lui de ce nu mai erau acceptați alți bebeluși în România.

---------------------------------

pentru a vota acest text, vă invit să intrați AICI.

---------------------------------

----------------------------------

Recomandări: suzimuzi atelier (cherish the day...), vania (gest disperat...), adela (de-ale lui victor - 16), shayna (vreau la scorpions...), adrian voicu (drumul templierilor...), teo negura (armata, logos-ul și lofos-ul...), cristian lisandru (remember prin viață...), gabriela elena (orice cale își are povestea ei...)

12 comentarii:

  1. felicitari, draga Bogdan, foarte mult mi-a placut, in special pentru ca este un soi de rasu-plansu acest Pa. :) Si inspectorul asta are si farmec si charisma si intelepciune si un soi de simt al umorului atat de necesar acestor timpuri. Felicitari! Votat si tin pumnii, pentru ca inspectorul asta imi e tare simpatic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tadaaaaaaaaa! Citit.Mers. Votat. Cu mare plăcere.

    RăspundețiȘtergere
  3. mulțumesc frumos Maria. păi, dacă trăiesc în mijlocul haosului, puteam scrie ceva extrem de optimist? n-ar fi avut prea mare legătură cu realitatea și nici cu starea de spirit din jurul nostru, nu-i așa? mulțumesc și pentru vot. în curând vor urma și niște pompieri simpatici :)

    RăspundețiȘtergere
  4. mulțumesc, mult stimate domn Lisandru :D

    RăspundețiȘtergere
  5. mulțumesc wind, inspectorul contrasalută :)

    RăspundețiȘtergere
  6. mulțumesc frumos, zână dragă! eficientă, ca întotdeauna :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Baftă multă la concurs... înecerc şi eu să revin la astfel de provocări... Inspectorul tău va avea un raport complex de făcut :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Cristi, mulțumesc frumos. mă bucur mult să te ”revăd”. ai dreptate, chiar va fi un raport complex :)

    la grabnică recitire.

    RăspundețiȘtergere