sâmbătă, 14 mai 2011

blogger moare, dar nu se predă

ziua de ieri - vineri 13 - nu le-a priit prea mult celor de la blogger/blogspot. s-au pierdut postări și comentarii. eu am pierdut doar comentarii. așadar, dacă nu vă găsiți unele din comentariile lăsate aici după data de 11, să știți că n-am fost eu cel care le-a șters. dar tot este bine că suntem ”back in business”, căci ieri nici măcar postări noi nu se puteau face...

24 de comentarii:

  1. Hai că nu a murit nimeni de un pic de offline

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil au dorit să amplifice prejudecăţile legate de vineri 13. Acum, bine că a trecut. Sper să nu le vină ideea şi cu ziua de marţi... 3 ceasuri rele. :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. De fapt ai înţeles că mă refer la superstiţii. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca-i mai bun Worldpress-ul si asta o spun fostii blogspot-isti!
    Un sfarsit de saptamana agreabil!

    RăspundețiȘtergere
  5. așa-i Clau, categoric nu. și nici nu mă plângeam prea tare de asta, cât am vrut să clarific o situație.

    RăspundețiȘtergere
  6. haha Carmen, poate că asta doreau să facă... iar marți poate că nu vom mai avea acces la bloguri chiar deloc :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nea Costache, cred că ai dreptate, așa am auzit și eu. doar că eu am început cu blogspot-ul și acum mi-e cam ciudat să-l schimb. cred că pe viitor schimbarea va fi direct pe domeniul meu, pe o platformă de la wordpress, sau cam așa ceva, că nu prea mă pricep la chestiile astea tehnice :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, păcat că se mai întâmplă şi astfel de lucruri, însă tehnica îşi permite să facă şi fuguri. Au fost ceva probleme şi pe la Toate Ştirile, cel puţin vreo şase postări au dispărut ca şi cum nu ar fi fost. Plătim tribut unor mici probleme, important este că totul se termină cu bine, până la urmă... Uneori, a mai avut şi wordpressul probleme, nu e perfect nici acolo, ca să fim sinceri. Dar ne descurcăm...

    Gânduri bune, Bogdan, numai bine în toate, să aveţi un final de săptămână cât mai bun!

    RăspundețiȘtergere
  9. Acum imi dau seama ca a fost vineri 13 :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Da... dar si blogspot-ul se impusca, nu-i asa? :D
    Hmmm..asta parca era cu caii... in fine, nu conteaza, muta-te pe wordpress mai bine. ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Cristian, din păcate ăsta-i tributul de plătit tehnologiei, vorba ta. și noi vă urăm o duminică excelentă, dragilor.

    RăspundețiȘtergere
  12. da Theodora, mă mir doar că n-au planificat și alegerile PDl-ului tot pe vineri 13, că avea ceva mai mult sens. nu de alta, dar orice rezultat se obținea - când este vorba de ei - oricum tot la un rezultat nefast pentru noi se ajungea

    RăspundețiȘtergere
  13. Shayna, să știi că mă gândeam și eu să-l execut ieri, ca să-i pun capăt suferinței :) dar, fiind milos, îi mai ofer o șansă. noapte bună.

    RăspundețiȘtergere
  14. De ce nu vii tu pe wordpress, Bogdane? Stiu, trebuie s-o iei de la capt, dar merita, zic eu... Ma rog, tu stii mai bine :)
    O noapte linistita!

    RăspundețiȘtergere
  15. Te asteptam pe wordpress!
    De multe ori cand incerc sa las un comentariu celor de pe blogspot, dupa a doua sau a treia incercare, abia reusesc. In plus cred ca nu primiti pingurile. Asa este?

    RăspundețiȘtergere
  16. Mi s-a cam strans inima putin cand cu imposibilitatea de a-l administra... btw, cum i-ai fi pus capat suferintei? Poate cand a inceput sa functioneze iarasi?

    RăspundețiȘtergere
  17. dragă Teo,
    dacă tot va fi să o iau de la capăt, cred că o voi face pe propriul meu domeniu. un început de săptămână cât mai bun și vouă :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Gabriela, acum chiar că v-ați adunat într-un mare și frumos comitet de primire în wordpress :D. blogspot-ul nu are posibilitatea de înregistra ping-uri, ai dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  19. mulțumesc frumos pentru sugestie, Nea Costache. eu am deja un domeniu al meu, trebuie doar să găsesc cea mai bună formulă tehnică de-al gestiona.

    RăspundețiȘtergere
  20. Las ca trece şi asta:).Eu sunt legată sufleteşte de blogspot şi mi-ar veni greu să o iau de la capăt în wordpress.

    RăspundețiȘtergere
  21. LePetitPrince, așa a fost și pe la noi. dar acum suntem OK.

    RăspundețiȘtergere
  22. Elena, te înțeleg foarte bine. eu recunosc că și mie mi-ar fi greu să încep de la capăt, pe o altă platformă. tocmai de aceea spuneam că o voi face doar atunci când trec pe propriul meu domeniu.

    RăspundețiȘtergere