joi, 10 februarie 2011

PAveste fără sfârșit - Cap. 18 ”Plămada regală iese în mocirlă”

mă bucură faptul că Victor și Carmen au insistat să mai scriu un mic capitol al PAveștii noastre. imediat ce am recitit șiragul scris până acum, unul din personaje mi-a indicat direcția în care trebuia să-l conduc... Londra :)

celelalte 17 capitole anterioare, pot fi citite AICI.

-----------------------------

Plămada regală iese în mocirlă

Deasupra zidurilor Londrei, soarele se-nălța încet. La fel și zarva străzilor murdare și pline de gunoi. Ca-n fiecare dimineață, șobolanii începuseră deja să se rărească, căutând să se ascundă și să fugă din fața trupelor de copii flămânzi, care-i vânau pentru carne. Chiar dacă nu mai călcase acolo de câțiva ani, Sir Edward știa mersul orașului. În așteptarea semnalului, își oprise coloana de căruțe la doar câteva sute de pași de Poarta Mare. Avea un singur gând: ”Oare protejase un diamant pe care viața urma să-l arunce în mocirlă?”



UPDATE - avem și o continuare a PAveștii ce vine din partea lui LeeDee.

-----------------------------
Vox Vulgaris - De Jordiska Frojdernas Paradis

-----------------------------

câteva cetăți de vizitat: vania (optimism marca Trubețkoi), cristian lisandru (cetatea... 6), victor (robotzi 3), suzimuzi atelier (so easy to love), gabitzu (despre dulci nimicuri), zâna eficienței (salată de rucola...), caius (tenebre 33),
călin (rebengiuc 78), cristi dima (primii pași), teo (cu nașul la psihiatru...), theodora (băse nu suportă concurența), gabriela savitsky (coincidențe stranii), injineru (când îl apucă, îl apucă...)

6 comentarii:

  1. Bine te-am regăsit, Bogdan. Imaginea aceasta este deosebită şi te felicit pentru ea:

    "La fel și zarva străzilor murdare și pline de gunoi. Ca-n fiecare dimineață, șobolanii începuseră deja să se rărească, căutând să se ascundă și să fugă din fața trupelor de copii flămânzi, care-i vânau pentru carne."

    Pentru câteva secunde, m-am dus acolo şi am privit toată agitaţia. Excelent. O lume într-un PA, ce poate fi mai frumos?

    Gândurile mele bune, o zi cât mai bună să aveţi!

    RăspundețiȘtergere
  2. mulțumesc Cristian. ai dreptate, este destul de greu să concentrezi o lume în maximum 550 de semne... numai ce începusem să brodez în minte niște miasme, culori și eventual niște fețe căci mi-am dat seama că nu mai pot pune pic de acțiune dacă mă concentrez doar pe descrierea locului :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am tot dus-o cu vorba pe Carmen... Ma ofer eu la cap.19! Mai sunt si alti "cantidati" sau purced la treaba?

    RăspundețiȘtergere
  4. seara bună, LeeDee și bine ai revenit!
    din câte știu eu nu mai sunt alți înscriși, așa încât cred că poți începe. îți spun baftă și îți mărturisesc că aștept cu nerăbdare următoarele capitole, căci PAvestea asta are propria ei voință și a luat diverse întorsături până acum :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am gatat, Bogdan si am bagat in seama un personaj introdus de Carmen, dar lasat in paragina... eu mi-s mai miloasa! :lol:

    Asteptam cu interes cel de-al 20 lea... congres! ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. excelent. este foarte fain. l-am comentat deja :)
    acum adaug un update și un link. să vedem cine se va înscrie mai departe.

    RăspundețiȘtergere