miercuri, 17 noiembrie 2010

Toshiba cauta PAutori?

asa ar fi, daca este sa ne luam dupa cele citite pe bookblog si pe chip.ro, sau chiar pe blogul lor. daca tot avem experienta, poate ca ar trebui sa incercam si noi. ramane o intrebare: alea 300 de caratere or fi cu spatii sau fara? :)

PS - Toshiba vorbeste de 300 de cuvinte in vreme ce Bookblogul vorbeste de 300 de caractere... care o fi informatia buna?

10 comentarii:

  1. informatia bună e „aproximativ 300 de cuvinte”
    anunt si la mine ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. super Calin, ma gandeam si eu ca-i asa cum spune chiar organizatorul... pai, dupa terminarea concursului tau putem sa-i dam bice si noi :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca pasionat al gadgeturilor electronice (încă mai plâng după iPhone-ul meu) dar şi al scrierilor literare de dilentant care mă aflu ;) aşa m-a pocnit o mâncărime în vârful condeiului că deja caut idei. Mulţumesc pentru informaţie.

    RăspundețiȘtergere
  4. haha, cu placere Victor. sincer si pe mine ma tenteaza exercitiul si sunt curios sa vad si ce vom strange noi, ca trupa de PA-isti :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Păi calea cea mai uşoară ar fi readaptarea a ceea ce am scris până acum pentru concursul de la Călin. Mai ales că, având un spaţiu de manevră net mai mare (300 de cuvinte vs. 500 de semne), textele nu vor avea decât de câştigat, îmbogăţindu-se cu idei pe care poate le-am eliminat, forţaţi fiind de penuria de caractere.
    Eu cel puţin am vreo 5-6 PA-uri care nu-mi place cum au ieşit tocmai din cauza asta. Nu reflectă întru totul ceea ce aş fi vrut să transmită atunci când le-am gândit.

    RăspundețiȘtergere
  6. asta cam asa ar fi, ei ofera mult mai mult spatiu de manevra... cam de 3 ori mai mult (caci am vazut ca textele mele de 500 de semne au in jur de 80 de cuvinte) asa incat se poate lucra mai liber. doar ca trebuie sa respectam si tema lor, contactul fiecaruia cu primul laptop sau computer... eu, spre exemplu, nu-mi mai amintesc prea bine de primul computer (un 286) dar de primul laptop luat dintr-un magazin de calculatoare de la Milano as putea vorbi ore-n sir. si chestia tare este ca inca functioneaza dupa ce l-am donat flacaului meu, sa se obisnuiasca cu tastele, cu mouse-ul, cu word-ul si cu paint-ul :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Parcă îţi lăsasem un comentariu aici mai devreme. Mă întreb de ce nu l-a luat. Cred că am greşit eu ceva, la recunoaşterea textului ăluia sau cine ştie. Eu şi platforma de la blogger nu ne prea placem unul pe alta. Odată m-a pus să transcriu la recunoaşterea textului "cohones". Nu la tine, la altcineva. Nu i-ar fi ruşine!... Păi io mi-s om serios nu scriu baliverne de-astea treaz şi fără motiv. Îmi pare rău că nu am fost inspirat să iau print screen să-l pun pe blog.
    În altă ordine de idei, spusesem în comentariul fantomă care s-a eterizat în neantul internetului că ai dreptate. Uitasem de tema concursului. :)

    PS: Acuma blogger a dat-o pe italiana de baltă. M-a pus să transcriu "mersione". :)

    RăspundețiȘtergere
  8. hahaha nici mie nu-mi place cand ma pune sa introduc tot felul de cuvinte. si ai dreptate cand spui ca AI-ul are un umor cam ciudat, caci si eu imi aduca aminte de cuvinte care pareau organe si parti anatomice. si daca tot ai vorbit de neant si spatiu s-a gandit sa-ti dea o immersione da' de balta :)

    RăspundețiȘtergere
  9. din câte am citit de la prietenul ionel de la chip toată lumea feisbucistică e invitată „crearea unui e-book regional, scris de fanii noștri de pe Facebook din 7 țări”:)
    dacă e ca la revistă atunci sunt 300 cu spaţii:)

    RăspundețiȘtergere
  10. cei de la Toshiba vorbesc pe blogul lor si pe pagina lor de facebook de "aproximativ 300 de cuvinte", deci banuiesc ca asta este informatia reala...oricum i-am rugat si pe cei de la bookblog sa faca o verificare, astfel ca vom vedea.

    RăspundețiȘtergere