marți, 23 noiembrie 2010

s-a dezbracat...

S-a dezbracat in graba, satula sa se vada privita si cantarita ca un animal de monta. Regina ii intinse rochia. Era alba si extrem de grea. Matasea orientala fusese imbracata in sute de perle tuguiate – de genul acelora culese din adancuri de scufundatorii marii meridionale – iar firul de argint cu care erau prinse se pierdea in complicate jocuri geometrice. Cele doua domnite de iatac se grabira sa o ajute. Cu o ultima privire, multumita dar rece, regina ii spuse:
“Hai sa facem o printesa din tine.”

--------------------

CASTLE DANCE

Asculta mai multe audio diverse

8 comentarii:

  1. si au facut... nunta mare. probabil :) si pe eroina noastra printesa.

    RăspundețiȘtergere
  2. excelent:) ce se mai chinuiau femeile pe atunci ca să demonstreze ceva ce oricum putea fi dărâmat cu o simplă aventură ieşită la iveală:)

    RăspundețiȘtergere
  3. asa este. si multe dintre obiceiurile omenirii au ramas aceleasi de-a lungul istoriei, acum sunt imbracate doar in alte forme :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Fain PA-ul. Avea nevoie doar de o rochie pentru a fi transformată în prinţesă. Şi azi cât se luptă unele pentru rochia aceasta. :) Uită că din altă parte vine transformarea.

    RăspundețiȘtergere
  5. multumesc Carmen. ai dreptate, rochia era doar ultima bucatica dintr-un puzzle ce cuprinde cultura, educatie, multa munca si poate chiar si un pic de noroc. multe dintre aspirantele de astazi cred ca le rezolva pe toate doar cu frumusetea... care apoi trece si ramai cu prostu'n casa. :P

    RăspundețiȘtergere
  6. nu prea ma pricep la croitorie, dar am crezut ca argintul ar fi mers bine cu perlele :)

    RăspundețiȘtergere