miercuri, 24 noiembrie 2010

infruntarea

Se aranja mai bine in sa, privind de-a lungul lanciei. Vopseaua candva albastra era crapata in mii de firisoare ce curgeau catre varful sprijinit in tarana. Copitele cailor framantasera pamantul moale intr-un aluat negru. Din el se va coace astazi painea biruitorilor si a invinsilor deopotriva. Doar pentru o clipa, gandurile ii fugira la ea. Dar trebuia sa le tina atintite numai asupra luptei ce va sa vina! Aburul se topea pe metalul rece al vizierei si o noua picatura i se scurse in barba deja uda. Calul celuilalt se porni.
“Sa vina!”

-----------------------

Vor sa participe la turnir: carmen, victor, petra, alex, maria, suzimuzi, vania

-----------------------
Faun - Satyros

Asculta mai multe audio diverse

6 comentarii:

  1. Stăteam şi mă gândeam unde aş putea amplasa acţiunea din textul scris de tine. În care dintre cetăţile vizitate de mine anul acesta? Deva? Hunedoara? Alba Iulia? Braşov? Sibiu? Cred că cel mai potrivit ar fi Castelul Corvinilor. Încă n-am postat fotografiile de acolo. Mai am destule din Braşov. :) Muzica ar întregi perfect tabloul.

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) ... ca tot ma intrebam anotimpurile trecute unde sunt razboinicii de altadata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Carmen, tu stii foarte bine ca ai nostri nu prea organizau turniruri, dar cred ca la Hunedoara ar fi fost posibil sa vedem asa ceva, caci acolo a patruns ceva mai mult moda apuseana. mi-l pot imagina destul de usor in ambianta aceea :)

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt curios dacă războinicul tău învinge sau va fi învins...hmm... după alură pare a câştiga

    RăspundețiȘtergere
  5. asa este, atitudine de invingator are dar in cazul lui este foarte important sa vedem ce are de zis si adversarul lui...

    RăspundețiȘtergere