luni, 29 noiembrie 2010

HBO - Game of Thrones

HBO a lansat un preview al productiei "Game of Thrones", prima parte a seriei "A Song of Ice and Fire" a lui George R R Martin.







2 comentarii:

  1. pare interesant, ca mai toate seriile HBO din ultima vreme. e ceva ce cam strică imaginea: frezele de feți frumoși (cam ca și prince charming din shrek) ale unor personaje... și lipsa de interval dinamic a materialului vizual sper să vine de la comprimarea fișierelor pentru pus pe net, altfel, pare cam ieftin...
    cu sean bean a fost foarte fain black death, recomand, nu are efecte speciale sau filmări deosebite, dar are o atmosferă și o tensiune ce-l face foarte captivant. off topic, se reia spartacus, de la anul, e un prequel, gods of the arena, că andy nu a scăpat de cancer...
    baftă

    RăspundețiȘtergere
  2. ai dreptate cu black death. si mie mi-a placut si sunt de acord cu tine. facut elegant, simplu fara efecte speciale... asa se vede ce inseamna o poveste bine scrisa si bine spusa :)

    de aceea am si mari sperante pentru seria "a song of ice and fire". george martin scrie perfect si toate romanele sau nuvelele lui te tin cu sufletul la gura datorita relatiilor dintre oameni, a descoperirii caracterului fiecaruia... deci o poveste bine spusa care nu trebuie sa-ti ia ochii cu focuri de artificii - sa speram.

    spartacus m-a prins din aceleasi motive... scenariul a fost mai mult decat OK tocmai pentru ca a mizat pe universul interior al personajelor... sangele si scenele de lupta erau aproape o semnatura grafica de genul benzilor desenate, dar greutatea venea de la personaje. sper ca si prequel-ul sa fie pe aceeasi linie.

    RăspundețiȘtergere