joi, 25 noiembrie 2010

Dusterul in zapada

l-am vazut la piticu.ro si l-am preluat si eu.



------------------

au cerut mai multa zapada: lubileah, parfumdevis, clau, caius67

------------------

23 de comentarii:

  1. iar tre să intru de pe telefon că nu văd nimic:( puii mei cu restricţiile astea.

    RăspundețiȘtergere
  2. no, am văzut clipu, pare ok maşinuţa. bine contează şi pneurile şi cine o conduce etc dar per total se comportă bine. păcat că e urâtă rău la spate:)

    RăspundețiȘtergere
  3. E chiar remarcabil pentru o Dacie, aş putea spune. Nu a pierdut din ritm deloc.

    RăspundețiȘtergere
  4. ce restrictii Alex? sper ca nu de la mine de pe blog.
    masina este OK, eu am facut un drive test cu ea si am ramas impresionat... cred ca m-a convins si m-a prins. cu spatele nu prea ai ce sa faci... bine ca nu-l vezi cand stai la volanul ei :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Printe sa stii ca ai dreptate... l-au facut usor si raportul forta per kilogram este foarte bun, ca urmare are un cuplu bun si accelerarea este livrata imediat.

    RăspundețiȘtergere
  6. asa este Victor, cred ca face parte din seria aceea foarte mica (inca) de produse nationale care merita sustinute oricand, oriunde intrucat nu te faci de ras cu ele in lume. si fiecare lucru bine facut cu eticheta "made in Romania" face o comunicare si o imagine tarii de sute de ori mai bine si mai puternic decat orice campanie cu frunze si "gradini carpatice" :)

    RăspundețiȘtergere
  7. aa nu de la tine:) de la muncă de la mine:) no fun resources for the happy people:(
    am mai auzit de oameni care au fost la test drive şi au fost mulţumiţi... o fi bună..

    RăspundețiȘtergere
  8. pentru Romania si drumurile noastre, eu as hazarda si un "e perfecta". :)

    RăspundețiȘtergere
  9. e ok, dar, spre deosebire de sclifosiții din reclamă, eu cred că e cam scumpă, mai ales la echipări ne-spartane. sau câștig eu prea puțin?

    RăspundețiȘtergere
  10. se pare ca nemtii s-au prins ca la Loganurile noastre raportul calitate pret e f.bun

    RăspundețiȘtergere
  11. Clau, ai dreptate ca incepe sa fie cam scumpa in momentul in care o incarci cu optionale... eu o vad mai mult intr-o versiune relativ de baza, in care masina este dedicata folosintei zilnice, repetitive si nepretentioase, fara a fi neaparat transformata intr-o masina de drumuri lungi, plina de gadget-uri si tehnologie. pentru nisa aceea exista vehicule mai frumoase, mai ieftine si mai potrivite sa acopere acel rol.

    daca tot am inceput cu asta as vrea sa impartasesc cu voi o scurta istorioara. anul trecut, niste cunoscuti s-au ocosit sa-si ia neaparat o limuzina cu motor de 6 in V de j'de mii de centimetri cubi, lunga, lata, imensa, germana si plina de tehnologie. si. evident, neaparat imbracata toata in piele. neagra. eu am condus ceva vreme masini cu scaune de piele si le-am spus ca vor regreta alegerea, mai ales pe negru. mie mi se parea intotdeauna ca alunec pe scaunul de piele, care, in plus, se incingea vara atat de mult incat nu te puteai aseza in el pana cand nu lasai masina pornita cu aerul conditionat pentru cateva minute, timp in care eu stateam fraiereste... afara langa masina, asteptand sa mi se raceasca mirificele scaune. oricum, eroii nostri isi iau aceasta masina gandita pentru strabaterea comoda a unor distante de genul Paris - Moscova, pentru a o folosi 99% din timp in urbea noastra. nu apuca niciodata sa se foloseasca de gadgeturi, consumul este enorm, parcarea aproape imposibila cu micul autobus, iar scaunele de piele neagra au primit niste pernute cu floricele verzi, cumparate de la primul magazin intalnit in cale asta-vara dupa ce s-au parlit bine la poponet, intaia oara. iar piesele si reviziile costa o mica avere. morala mea: masina trebuie sa fie cumparata in conformitate cu rolul pe care trebuie sa-l indeplinesca nu cu statutul social pe care doresti sa-l afisezi in societate sau alti pitici pe creier de genul asta :)

    RăspundețiȘtergere
  12. asa este Printe. pe drumul pe care il fac zilnic pentru a ajunge la Arad - fiind pe directia vamii de la Nadlac - eu ma intalnesc cu foarte multe camioane incarcate cu Logan-uri, Sandero-uri si, mai nou, Duster-uri care pleaca, probabil, catre ei.

    RăspundețiȘtergere
  13. aşa păţesc cei ce îşi maşina fără a calcula costurile ulterioare achiziţiei: impozit, reparaţii, etc:)

    RăspundețiȘtergere
  14. multumesc pentru minunata zapada, Bogdan! :) recunosc, as alege un calut alb drept 'mijloc de transport' prin acest peisaj :P

    RăspundețiȘtergere
  15. cu placere Maria, un calut as vrea si eu, nu de alta dar ma molipsesc din ce in ce mai mult de la personajele mele :)

    RăspundețiȘtergere
  16. hahaha inteleg perfect ce vrei sa spui ... si personajele puse in scena devin uneori mai 'autoritare' :)

    RăspundețiȘtergere
  17. nici nu se compara... eu cred ca la voi este muuuult mai greu. cel putin, eu am ocazia sa le pedepsesc pe autoritarele mele cu cate o situatie neplacuta sau o scurta executie daca isi iau prea mult nasul la purtare, dar personajele voastre sunt acolo, in pielea voastra si viceversa si nu poti sa te distantezi prea mult de ele...

    RăspundețiȘtergere
  18. sa ai grija numai sa nu te surprinda si pedepseasca si ele pe tine :P stii, au fost cazuri cand personajele astea si-au luat destinul in maini, fara acordul creatorului... ceea ce e minunat, spun eu! :)

    de comparat, zic eu ca se compara, creatia e tot creatie si tot un fel de nastere e... atata ca actorii nu au parte de al patrulea perete, sunt cumva mai expusi in plina disecatie :)

    RăspundețiȘtergere
  19. asa este... dar tocmai acea disectie reusita a sufletului poate sa declanseze catharsis-ul cautat de noi toti

    RăspundețiȘtergere
  20. Multumesc! O plimbare excelenta, dar când facem o pauza sa ne betem cu zapada? :)

    Îti doresc o seara minunata si o duminica de vis!

    RăspundețiȘtergere
  21. pauza as face si acum, dar prin partile noastre inca nu avem zapada... asa ca ori mergem la munte ori mai asteptam.

    RăspundețiȘtergere