joi, 28 octombrie 2010

Discipolul - Al patrulea PAlon

tema celei de-a patra etape a concursului de PA gazduit de Calin Hera este "Acoperisul".

pentru aceasta am pregatit urmatorul PA scurt/exact si scris din fuga calului:

-------------

Discipolul

La prima geana de lumina isi incepuse antrenamentul impreuna cu ceilalti elevi. Toata dimineata a muncit din greu incercand sa se pregateasca pentru examenul final. Momentul in care urmau sa le fie testate cunostintele dobandite in nobila arta a magiei era aproape. La un semn, gongul suna cu putere si maestrul iesi la balcon. Insa toti ochii discipolilor se indreptara catre el in loc sa privesca catre maestru. Fara indoiala, erau curiosi sa vada ce scuza va gasi pentru incinerarea acoperisului.


-------------

Ca de obicei va voi tine la curent cu momentul votarii. Pana atunci puteti citi si celelalte PA-uri inscrise in aceasta etapa AICI.

6 comentarii:

  1. Mişto. Deşi m-a dus cu gândul la Heri Poker, m-a amuzat. Mi-a plăcut finalul.

    RăspundețiȘtergere
  2. haha, multumesc victor.
    da' chiar nu ma poate omu' sa scrie nimic despre vrajitori ca imediat intra harry potter pe fir? :) ce ne-a facut cartea asta? unde sunt merlin, prospero, oz sau gandalf din cartile copilariei noastre?
    deh, cred ca oricum madam "jay kay" rawling i-a mixat pe toti acolo sa nu se mai oboseasca astia mici sa citeasca shakespeare sau tolkien LOL

    RăspundețiȘtergere
  3. ăștia mici cred că așteaptă filmele, nu se complică ei cu cititul celor scrise de jkr.
    sincer, eu la Merlin m-am gândit, el era mai șotios...

    RăspundețiȘtergere
  4. cam asa ceva aveam si eu in minte... un vrajitor medieval pus pe sotii si distrugere involuntara :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Păi pe mine m-a setat atmosfera. Magia ca magia, dar mai ales discipolii. Ei mi-au indus imaginea pe care mi-am zugrăvit-o-n minte. În cel mai rău caz m-aş fi gândit la Merlin, cel din noul serial de mare succes, care nu-i departe de odrasla penelului lu' tanti Rowling.

    RăspundețiȘtergere
  6. victore pai asta cam asa este, dar atmosfera era o licenta poetica, sa puste bine PA-ul :) Merlinul nou nu l-am vazut inca si poate il si salt daca spui ca-i prea dulceag...

    RăspundețiȘtergere