vineri, 28 mai 2010

ultrascurte

pentru ca in momentul de fata sunt angrenat in "chestiuni" mai importante precum si pentru ca a da prea multa atentie unor probleme grave provocate de oameni prea marunti inseamna parca a le creste si lor importanta, am ales aceasta versiune telegrafica de minicomentarii:


1. as vrea sa stiu pe unde mai sunt acum acele bannere cu "noi votam Base!"... parca mi-e dor sa le mai vad fluturand in geamul pensionarilor si a celor care lucrau la companiile de stat... s-or fi convins cu totii ca a iesit un mare Basssss?

2. nu vi se pare ca Boc este ceva mai inalt, mai impozant? Parca incepe sa-i domine cu privirea pe cei mai marunti din jurul lui... O fi o iluzie sau chiar a mai crescut? Sau i se trage de la gramada aia de cadavre de pensionari pe care s-a cocotat ca sa dea mai bine in fotografia de grup?

3. oare presedintele era sub influenta si cand a pocnit copilul? Pixelul albastru sa fi fost atunci doar un cub de gheata in paharul de scotch?


pana data viitoare ma retrag mai adanc in hruba :)


Asculta mai multe audio Muzica

2 comentarii:

  1. trecand peste maruntisuri, "telegraful functioneste" f. funny
    iar apropo de adancurile hrubei, saptamana trecuta ma-ntorsei de la cumparaturi cu un vin de hruba, fapt care a atras asupra mea o privire luuunga si plina de problematica existentiala cu dilatare progresiva de pupila si implacabila mutenie de uimire...
    cam asa si cu situatia ...
    asa ca prinsei din zbor ca nimeri-i in "postul" crizei cu nesabuite pofte, asfel ca ascunsei repede sticla in biblioteca...
    pot sa inteleg perfect...acum am un vin de biblioteca si de hruba in acelasi timp, astfel ca universul se dilata si se lasa tot mai adanc patruns...
    Bogdan felicitari! Am descoperit impreuna ca
    "mai adanc in hruba" este de fapt chintesenta lui "sa traiti bine!"
    pai asa si facem! :-))

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca asa si este... iar ideea de a avea si o hruba confortabila burdusita de carti si dotata cu ceva vinuri de soi parca ridica la o alta putere ideea de "scufundare"

    RăspundețiȘtergere