sâmbătă, 18 iunie 2011

revelație - PAfoto

dragii mei, chiar dacă sunt prins cu o mulțime de treburi, totuși am văzut că etapele concursului de proză arhiscurtă PAfoto merg mai departe, sub bagheta maestrului Călin.

pentru această etapă s-a ales o fotografie mai interesantă, pe care o găsiți AICI, alături de celelalte PA-uri participante. în legătură cu această fotografie ”pompieristică”, textul meu sună cam așa:



Revelație

Erau o trupă unită. Jucau în aceleași echipe de baseball sau football și fusese natural ca, pentru brigada de pompieri, să se ofere voluntari tot împreună. Lucrurile merseseră bine până când, un regizor nebun de la Hollywood cumpărase un cartier părăsit, folosindu-l ca decor pentru filmele lui de acțiune. Ei fuseseră angajați doar ca să țină focul sub control. Asta i-a făcut să-și descopere vocația. La primul incendiu adevărat, au salvat doar oamenii și apoi au privit fascinați jocul flăcărilor.

---------------------------------

pentru a vota acest text, vă invit să intrați AICI.

---------------------------------

----------------------------------

Recomandări: suzimuzi atelier (you gotta be...), vania (pisoiul erudit - 4), adela (mama, doar mama...), shayna (iubirea și timpul - 2), cristian dima (pentru tine lisa - 9), teo negura (poveste de vis - 38), cristian lisandru (vicepremierul ungar...), geanina lisandru (fericirea de a iubi până la durere...)

6 comentarii:

  1. Bine te-am regăsit, Bogdan. Un text concis şi bine scris, o propunere muzicală deosebită. Am citit cu plăcere şi am ascultat cu plăcere. Mă duc să şi votez, nu se poate altfel.
    Numai gânduri bune din partea noastră, un final de săptămână cât mai bun şi o zi de luni excelentă!

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare că ai intrat bine în atmosfera "flăcărilor". Îţi doresc succes şi mă îndrept către urnă.

    Zile pline de frumos, alături de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi/a placut "focul"...Merg sa te votez Bogdane!
    Numai binecuvantari iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristian, mulțumesc pentru lectură și pentru vot. ți-am răspuns doar astăzi, întrucât am fost plecat câteva zile, iar accesul la internet a fost limitat... o seară frumoasă și vouă.

    RăspundețiȘtergere
  5. Geanina, îți mulțumesc mult pentru vot și pentru apreciere. o seară minunată, dragilor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Elena, am lipsit o vreme din peisaj, dar aș zice că binecuvântările ne-au prins bine în peregrinările noastre :)

    RăspundețiȘtergere