luni, 14 martie 2011

amestecate

încep cu o expresie a la Magritte, spunându-vă că ”aceasta nu este o postare”. este mai degrabă un ghiveci, având în vedere că am rămas în urmă cu câteva lucruri pe trebuia să le povestesc.

în primul rând, puteți să votați pentru PA-ul meu ”Lumină” și nu numai, pe blogul lui Călin - adică AICI

------------------

în al doilea rând, doream să vă spun că alături de alți colegi de blogosferă am primit un cadou din partea lui Victor. căruia îi și mulțumesc frumos :)
















------------------

în al treilea rând, ”April 17th is coming!” adică, seria HBO se apropie de data la care își va avea premiera, așa încât apar tot mai multe trailer-uri (sau trailer-e?)




------------------

Recomandări: vania (un ghid pentru găsirea unor flori ieftine), carmen (PAlfabetic - b), victor (datorii), gabiela elena (parfumul cenușăresei), cristian lisandru (la ora când planeta...)

4 comentarii:

  1. O zi bună, Bogdan, mi-a plăcut aceast "ghiveci". Am folosit ghilimelele pentru că ai exagerat, totuşi, şi m-ai făcut să zâmbesc. Baftă la concursul de PA-uri şi numai bine în toate!
    Felicitări pentru cadou, îl meriţi din plin. Şi mă bucur că blogosfera aceasta ne-a facilitat întâlnirea. Voi rămâne un cititor fidel al scrierilor tale deosebite.

    RăspundețiȘtergere
  2. haha, mulțumesc. să știi că și pe mine mă leagă frumoase amintiri culinare de ”ghiveciul mănăstiresc” pe care-l mai pregătea mama pe vremuri, atunci când se adunau prea multe legume din gradină și era păcat să nu fie folosite :)

    lăsând gluma la o parte - doar pentru un moment - și eu mă bucur de întâlnirea aceasta, căci am câștigat nu doar un prieten ci și un atent critic și editor al scrierilor de care vorbești, lampadofore!

    RăspundețiȘtergere
  3. s-a votat de ieri:) baftă multă la concurs:)

    RăspundețiȘtergere
  4. mulțumesc frumos, Alex. ceea ce mă atrage la competiția asta nu-i atât concursul în sine, cât ideea că ne-am reunit iarăși atât de mulți sub umbrela lui Călin...

    RăspundețiȘtergere