miercuri, 29 februarie 2012

winter is (still) coming!

absorbit din plin de probleme, de munți de zăpadă și de multe altele am cam absentat din spațiul acesta, precum și din celelalte pe unde obișnuiam să mai scriu sau să mai intru (virtual).

a fost ceva mai greu, dar - cel puțin - nu putem spune ca n-am avut parte de o iarnă adevărată, una care ne-a oferit din plin scuze pentru a decupa momente de lectură sau de povești la gura sobei, cu oameni dragi, la o cană aburindă de ceai sau de vin fiert, în case/cabane/hrube cu miros de plăcinte și scorțișoară... OK, știu! imaginea asta o obținem doar dacă ne gândim la partea frumoasă și lăsăm uitării tonele de zăpadă date la lopată, gripele și guturaiul celor mici și celor mari, alunecările pe gheață, drumurile blocate, frigul, gerul, vântul etc. dar, până la urmă, lucrurile negative nu sunt făcute să reziste testului memoriei, în vreme ce amintirile plăcute se vor păstra, sau cel puțin așa sperăm noi. oricum, nu trebuie să ne plângem prea tare, căci în ciuda faptului că astăzi a nins din nou, se pare că iarna noastră este totuși pe sfârșite...

...în timp ce iarna lor se pregătește să vină! spun asta căci, m-am gândit că revenirea pe blog va fi de bun augur dacă o condimentez nițel cu niște imagini din sezonul doi al ”Game of Thrones”-ului celor la HBO!



13 comentarii:

  1. BINE AI REVENIT, BOGDAN, TOATE CELE BUNE PENTRU VOI! Şi da, aştept cu mare nerăbdare seria a doua. Sunt convins că va fi la fel de tare, dacă nu chiar mai tare, decât prima.
    O primăvară frumoasă să aveţi, primeşte şi un MĂRŢIŞOR VIRTUAL pentru draga inimii tale.
    Numai bine pentru voi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am văzut câteva secvenţe din noua serie şi pe HBO. Se anunţă foarte palpitantă. Abia o aştept. Chiar mă gândeam, ştiind cât de pasionat eşti de George RR Martin, dacă revenirea serialului te va face să mai dai şi tu un semn pe blog. :) Mă bucur că ai făcut-o. Aştept să revii cu scrierile tale... când ai timp. Toate cele bune, Bogdan! O primăvară frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  3. bine v-am regăsit, Cristian. trimit și eu un mărțișor virtual spre Geanina! cât despre ”Game of Thrones”, nu pot decât să sper și eu că seria a doua va fi chiar mai reușită! ar trebui să fie mai plină de acțiune decât prima, iar actorii mai relaxați în pielea personajelor lor... mai ales că unii au și câștigat niște premii serioase:)

    RăspundețiȘtergere
  4. mulțumesc frumos, Carmen! timp trebuie să ne facem, dar nu-i întotdeauna atât de ușor pe cât ne-am dori! promit să revin și cu recenzii și cu ceva cuvinte ascuțite, dar o iau încet, să nu amețesc... :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Maria, îți mulțumesc! și noi te mai așteptăm să treci pe la noi, nu doar virtual :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiu daca ajung prin Arad inainte de Pasti. Dar poate veniti voi incoace :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Bine te-am regasit, Bogdane! Da' stiu ca ai lipsit, nu gluma, ca de la un timp imi faceam griji :D Sa-ti mearga toate bine si sa ne citim si recitim sanatosi! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua sa-ti fie Bogdane!
    La mine in Vrancea, inca nu s-a terminat iarna..Inca am zapada mare in curte si in gradina, dar speranta infloreste in suflet, cu foecare noua raza de soare.
    Numai bine de la Vrancea!

    RăspundețiȘtergere
  9. Maria, cred că mai degrabă ne vedem la noi :)

    RăspundețiȘtergere
  10. dragă Teo,
    din păcate a fost o perioadă tare plină de evenimente... de toate felurile, astfel încât mi-a fost foarte greu să mă dedic și blogului. dar am rezistat tentației de a mă rupe definitiv de acest spațiu... și uite că acum încerc să repar încet și gaura asta mare lăsată de absența prea lungă, dar motivată! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Elena, noi am avut minus 4 grade noaptea trecută, ceea ce a cam ”pălit” florile pomilor din livadă și mă face să cred că nu vom ajunge să mâncăm prea multe fructe din grădină, anul acesta...

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Auto Iași, la mine s-a realizat deja schimbul de link.

    RăspundețiȘtergere