joi, 15 septembrie 2011

in memoriam Andy Whitfield

probabil ați aflat deja că actorul Andy Whitfield - starul din prima miniserie Spartacus - Boood and Sand (a celor de la Starz) - a murit la 39 de ani, din cauza cancerului. din aceeași cauză, anul trecut, tocmai pentru a-i da mai mult timp actorului lor principal să se trateze, casa producătoare a decis să realizeze un prequel, Spartacus - Gods of the Arena, în care accentul cădea pe povestea familiei care deținea școala de gadiatori.

acum, cei de la Starz au anunțat că rolul lui Spartacus din seria viitoare Spartacus - Vengeance, va fi jucat de actorul australian Liam McIntyre, care a putut fi văzut și într-un mic rol din seria Pacific (produsă de Steven Spielberg și Tom Hanks). se pare că tânărul actor (e născut în 1982) s-a apucat deja de pregătiri, căci filmările sunt programate să-nceapă în această toamnă, în vreme ce premiera va fi făcută prin luna ianuarie a anului viitor.



---------------------------

Recomandări: suzimuzi atelier (holding back the years...), vania (succes...), teo negura (dragă hillary...), shayna (cât aș vrea...), cristian lisandru (uitarea...), geanina lisandru (viața...)

10 comentarii:

  1. Imi pare rau pentru tanarul actor, l-am vazut si era talentat, e trist sa vezi cum boala asta nemiloasa secera de-atata amar de ani atatia oameni...

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie să recunosc că nu ştiam despre situaţia prezentată. Triste astfel de momente fie că este vorba despre cei dragi, fie că nu.

    Să aveţi o seară liniştită, dragii noştri dragi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Teo, ai dreptate. mare păcat, căci era talentat și la-nceput de carieră.

    RăspundețiȘtergere
  4. Geanina, din păcate și noi am pierdut doi oameni dragi nouă tot din cauza acestei boli. iar, vorba ta, momentele devin cu atât mai triste, cu cât copiii rămași în urma lor nu prea înțeleg situația... dar, până la urmă asta-i viața, lumea merge mai departe. e păcat doar că unora li se termină timpul atât de repede.

    o zi fumoasă și vouă, la-nceput de weekend :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Dumnezeu să-l odihnească... O pierdere. Mare. Sunt momente în care viaţa face în aşa fel încât nu mai poţi lupta cu ea...
    Gânduri bune, Bogdan!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce sa facem Bogdane? Graba timpului....
    Te invit "la plimbare" si sper sa-ti placa alegerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  7. așa este Cristian, Dumnezeu să-l odihnească! și gândurile noastre bune către voi, dragilor. povestim mai târziu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Elena, timpul se grăbește și nu așteaptă pe nimeni. din păcate. sau din fericire, căci astfel învățăm să-l apreciem cu atât mai mult. vin cu drag, ”la plimbare”, căci n-am mai reușit de mult să trec pe acolo.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ştiam că este bolnav, dar n-am ştiut că a murit. Păcat. Ar fi mai avut atâtea roluri bune de jucat pentru că talent avea cu carul.

    RăspundețiȘtergere
  10. într-adevăr o pierdere, Carmen. așa cum spui și tu, avea încă o mulțime de lucruri/roluri de făcut. însă, n-a plecat chiar fără să lase nimic în urmă...

    RăspundețiȘtergere