vineri, 3 iunie 2011

the spy - PAfoto

Călin a lansat un nou concurs de proză arhiscurtă. de data aceasta, textele noastre au ca punct de pornire câte o fotografie, iar ca urmare, titlul concursului este PAfoto.

pentru prima etapă ”PAfoto”, eu am pregătit acest text:


The spy

Parașuta și-o îngropase pe întuneric, cum fusese instruit de către Agenție. Era la a treia misiune dincolo de Cortină. Trebuia să-și aștepte omul de contact, apoi să plece spre Capitală. Pe cer, zorii se chinuiau să izgonească noaptea ale cărei falduri se agățau parcă de crestele munților.
”Munți?” Privi în jur: platou montan, înconjurat de o pădurea deasă.
”Shit!”
Zări o cabină telefonică, răsărită parcă din pământ. Fugi către ea și formă un număr, apoi spuse. ”Idiots! Trebuia să fiu aproape de Budapest, nu de Bucharest!”

---------------------------------

fotografia de la care a plecat ideea, precum și celelalte PA-uri participante le puteți găsi AICI.

pentru a vota acest text, vă invit să intrați AICI.

---------------------------------
se pare că file-ul de muzică din trilulilu nu funcționa defel, astfel că l-am pus din youtube, direct. mie mi se pare că are un sound care dă bine cu lumea agenților 007 :)


----------------------------------

Recomandări: suzimuzi atelier (cherish the day...), vania (slim and fit), adela (crezi că te-ai putea opri un pic...), luna pătrată (când...), nea costache (trei bancuri cu olteni), teo negura (dezertor de serviciu...), cristian lisandru (boc și transpirația...), gabriela elena (lumea coca-cola...)

10 comentarii:

  1. Fain, fain! Am citit-o pe site, dar nu gaseam postarea si aici la tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. mulțumesc frumos. da, am întârziat puțin cu postările, dar reintru eu în ritm, încet, încetișor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-a plăcut,Bogdan, am trecut şi pe la cabina poporului. Rammstein e pe gustul meu, în ceea ce priveşte muzica, de fiecare dată. Frumoase concursuri, mă bucur că toţi participanţii le iau în serios!
    Gânduri bune la final de săptămână!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristian, mulțumesc pentru vizită și pentru vot după cum vezi și mie îmi place muzica pe care o fac băieții ăștia provocatori de la Rammstein :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Rammstein ... chiar imi place.
    Trec si pe la cabina de votare.

    RăspundețiȘtergere
  6. mulțumesc pentru vot Lorrena. și mie îmi place Rammstein, iar ”rechinul” chiar este o piesă reușită!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-a plăcut mult acest PA, pe care de altfel l-am şi votat. Foarte bun este şi cel cu PArza. Bravo! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. mulțumesc frumos Carmen. am votat și eu, căci și mie mi-a plăcut foarte mult ”dispariția” ta, care a demonstrat cum se poate scoate un PA foarte bun dintr-o temă destul de simplă :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Încep cu Rammstein, unii dintre favoriţii mei în materie de muzică. Duri şi la obiect. Vorbeam cu cineva, odată, i-ar fi plăcut şi lui Hitler cum cântă băieţii ăştia.
    Bogdan, aşa după cum ştii, îmi plac foarte mult PA-urile tale, aşa că voi trece şi pe la cabina de vot. Măcar aici, pentru că în celelalte (politice) nu mai intru de multă vreme...

    Gânduri bune pentru voi, o duminică frumoasă! Şi baftă tuturor participanţilor la concursul lui Călin!

    RăspundețiȘtergere
  10. apropos de Rammstein, cred că ai dreptate, Cristian. se știe că tocmai din același motiv îi plăcea și Wagner. sper să aveți și voi o zi frumoasă, dragilor. pe curând.

    RăspundețiȘtergere