marți, 1 februarie 2011

Bear McCreary live performance?

dat fiind că încă mai descopăr piese interesante ale lui Bear McCreary, nu pot să nu împărtășesc cu voi un ”live performance” care sună tare bine.


10 comentarii:

  1. Bogdan, aceste propuneri muzicale pe care ni le faci din când în când sunt, de fiecare dată, binevenite. Fiindcă sunt piese pe care nu le poţi asculta "pe oriunde", ca să zic aşa, plus că (nu de puţine ori), decoperim interpreţi cu care nu ne-am mai întâlnit... Ţine-o tot aşa, atunci când timpul îţi permite. Am să caut şi eu mai multe piese cu acest interpret... O zi bună să aveţi, cu muzică de calitate şi cu multe zâmbete...

    RăspundețiȘtergere
  2. demenţial:D rock on dude:D

    RăspundețiȘtergere
  3. haha Cristian, mă bucur să văd că apreciezi și muzichia mai ”de nișă” pe care v-o propun uneori. o zi bună și vouă. să ținem tare, că mai un pic apare weekend-ul :)

    RăspundețiȘtergere
  4. chiar așa, Alex. rock! rock! și iarăși rock! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Stii, muzica pe care cineva o ascultae ca un fel de carte de vizita pentru acel cineva, mereu am crezut asta :) faina muzica, mai!

    RăspundețiȘtergere
  6. mulțumesc frumos, Teo. și eu am aceeași convingere :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Hai salut. Şi scuze de absenţă. :D
    Zi-mi, te rog, ceva: l-ai descoperit pe McCreary datorită BSG sau invers?

    RăspundețiȘtergere
  8. ciao Victor, bentornato :)
    cât despre prezență și absență, asta este, nu putem controla timpul... pe McCreary l-am descoperit datorită seriei BSG, seria BSG am descoperit-o grație pledoariei tale (mulțumesc, ai avut dreptate, un show excelent cu scenarii scrise foarte bine, cu o poveste profund umană) iar pe tine te-am descoperit datorită blogului :) - asta ca să o lunguesc ca și în poveste cu napul gigant :D

    RăspundețiȘtergere