duminică, 20 februarie 2011

the art of flight

preluat de la zâna eficienței, îl dau și eu mai departe, că merită să fie văzut. enjoy!



-----------------------

recomandări: vania (strategii), suzimuzi atelier (a secret garden), adela (plini de boli și suferinți), zâna eficienței(the art of flight), cristian lisandru (cetatea... 12), madi și onu (bogdan hossu prim ministru), teo (cu nașul la psihiatru... 2), gabriela savitsky (planul lui băsescu), redsky (iaurtul buclucaș), victor (verona între mit și realitate), claudiu (aniara), năbădăiosul (sunt muzician)

23 de comentarii:

  1. superb clipul ce oameni nebuni! imaginile sunt extraordinare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Wooow... curaj, nebunie, totul dus la extrem, dar atât de frumos şi ireal.

    RăspundețiȘtergere
  3. aA, așa este, și pe mine m-a lăsat cu un dor de zăpadă și de munte. iar nebunia lor poate fi contagioasă :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Carmen, imaginile acelea aveau ceva magic și ireal, așa cum bine ai spus și tu, dar ele sunt pământene, doar munca enormă, curajul și nebunia le făcea să pară de parcă ar fi provenit din altă lume. lucru care ne poate motiva și pe noi să mai sperăm că putem să schimbăm ceva, cu mult efort și un dram de nebunie.

    RăspundețiȘtergere
  5. brain farm au făcut şi That's it that's all un super mega nemaipomenit de incredibil de frumos documentar:D recomand!

    RăspundețiȘtergere
  6. arta, nebunie, zbor, inaltimi, alb imaculat...o clipa am simtit senzatia din visele in care se facea ca zburam...super profi clipul...10x for sharing, numai ca da, nebunia e cam contagioasa mai ales cand vine vorba de sporturi extreme ( de zapada ):-) fain sa atingi varful unui brad cu snowbordul , insa sper sa nu imi vina idei asemanatoare :-))

    RăspundețiȘtergere
  7. mulțumesc Alex, am înregistrat și-l voi căuta imediat :)

    RăspundețiȘtergere
  8. cu mare plăcere, jadde. dat fiind că eu mă dau cu schiurile, din toată nebunia văzută acolo, cel mai mult cred că mi-a plăcut rolul pilotului de elicopter, care trebuia să zboare razant, să-i urmărească pe nebuni... de unde aș trage concluzia că nici el nu trebuie să fie prea sănătos :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai, eu cu sporturile astea de iarna nu le am, poate si pentru ca detest iarna in sine si grigul cu fiecare fibra din fiinta mea, dar mna, nebunia si curajul sunt de apreciat, uneori, cu nconditia sa nu fie dublate de iresponsabilitate :D

    RăspundețiȘtergere
  10. nebuni la cap!
    generic ca la fringe, adrenalină fără efecte speciale, mor în chinuri michael bay și james cameron. așa, oare câți snowboarderi au murit în timpul filmăruilor? au scăpat toți? la un moment dat îl și vedeam pe unul hăcuit de palele elicopterului (înainte de a fi turtit de avalanșă și recuperat bucățele pentru probe ADN) foarte tare frate, ceva ce n-aș face nici într-o mie de ani. kudos!

    RăspundețiȘtergere
  11. Teo, să știi că te-nțeleg, chiar dacă eu mie îmi place iarna, mai ales dacă-i cu zăpadă multă și cu frig uscat (nu umed, că acela parcă-ți intră în oase)... ador și focul la a cărui căldură trebuie să stai să te-ncălzești. cât despre nebunie și curaj, ai zis-o perfect: este OK atâta vreme cât nu sunt gratuite și (prea) iresponsabile :P

    RăspundețiȘtergere
  12. hahaha Clau, ai dreptate. la sfârșitul filmului poate că vor scrie ceva de genul: ”no snowboarder was harmed (beyond repair), while shooting this movie” LOL

    dar ai văzut că scria și România pe genericul lor fringe-uit?

    RăspundețiȘtergere
  13. dar ai văzut că scria și România...
    văzut, îmi și închipui motivele de de adrenalină un drum de la Otopeni pe veșinca aglomerată șosea către valea prahovei? parcă n-ar mai fi munți în țara asta, doar aceia spre care merg cei din capitală (care oricum merg în stațiuni, deci în cluburi, nu pe munte)
    oricum, încă o modalitate prin care putea fi promovat brandul de țară, ca și cel cu TopGear...

    RăspundețiȘtergere
  14. haha Clau, păi tu crezi că ei vor merge acolo cu mașina? ăștia au învățat lecția de la întâiul hăhăitor la țării și vor lua elicopterul, ca să nu mai stea la cozi... vorba aia, sport extrem, da' nici chiar așa! :P

    RăspundețiȘtergere
  15. Da... merită văzut.. de practicat nu m-aş încumeta :D

    RăspundețiȘtergere
  16. așa-i Cristi :) acum trebuie doar să așteptăm lansarea filmului.

    RăspundețiȘtergere
  17. Clipurile de genul ăsta îmi eamintesc adevărata semnificaţie a expresiei "sport extrem" care şi-a cam pierdut din răsunet în zilele noatre. Astăzi oricine înlocuieşte schiurile cu o placă, face sport extrem.

    RăspundețiȘtergere
  18. Victor, problema cred că șade într-altă parte. și anume, în faptul că sportul extrem a început să fie practicat de foarte mulți oameni. poate asta îl face să pară mai puțin extrem decât atunci când în lume existau doar o mână de ”țăcăniți” capabili de asemenea acte de curaj (și nebunie)

    în plus, este și o afacere. și asta mai face să-și piardă din strălucire. eu am un prieten care se ocupă cu filmarea și fotografierea celor care fac salturi cu parașuta. îți dai seama câte salturi are omul acela la activ? dar asta nu înseamnă că profesia lui nu este tot un sport extrem... chiar dacă i-a devenit meserie :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Sunt de acord cu tine... Dar nu poţi compara pe unul cu placă dându-se pe pârtia de la Azuga cu unul din clipul ăsta. Şi totuşi snowboardingul e considerat sport extrem indiferent unde-l practici. Asta rămânând strict în contextul snowboard-ului. Că dacă vorbim de paraşutism, parapantă, bungie, etc, acolo nu mai poţi eluda conceptul...

    RăspundețiȘtergere
  20. am uitat să-ţi spun că m-am uitat de peste 30 de ori la el şi nu mă satur:D mi-a intrat în sânge, ăsta şi altul cu un tip pe bicicletă (pe fundal e melodia The funeral de la Band of Horses) ţi-l recomand:D

    RăspundețiȘtergere
  21. @Victor snowboarding-ul este considerat sport extrem când este practicat în condiţii extreme, dacă se dă cineva cu snowboard-ul pe Bradul nu o să zică nimeni că e Xtreme:)
    salutări

    RăspundețiȘtergere
  22. Victor, cred că Alex a spus-o mai bine decât mine. snowboarding-ul în sine nu-i sport extrem. condițiile însă, da... haha, tocmai mi-a venit în minte o comparație: nici mersul pe jos nu-i sport extrem... dar dacă-l faci pe sârmă, deasupra marelui canion, parcă se mai schimbă treaba :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Alex, să știi că te cred. eu care n-am legături cu sporturile zăpezii am rămas impresionat, revăzându-l deja de aprox. 10 ori... pe tine - care ai microbul pârtiei - trebua să te lovească mai tare :)

    RăspundețiȘtergere