sâmbătă, 9 octombrie 2010

dupa 20 de ani

si nu vorbim despre povestirea lui Alexandre Dumas senior ci despre decizia celor de la GAP de a-si schimba logo-ul care i-a consacrat in acest timp.

inutil sa va spun ca neinspirata / proasta decizie a starnit o furtuna de pareri si opinii, care, intr-o covarsitoare majoritate cereau reintoarcerea la vechiul logo. twitter, facebook, yahoo something etc. si alte canale online vuiesc pe tema aceasta

oare de ce? pai decideti Dvs.


















ceea ce mi se pare mie interesant este ca cei de la GAP pot sa simta pe propria lor piele cat de mult s-a schimbat comportamentul clientilor datorita accesului si transferului foarte rapid de informatie din zilele noastre. clientul poate acum sa dicteze schimbari si o va face din ce in ce mai mult, pentru ca incepe sa-i placa acest rol de forta si decizie.

6 comentarii:

  1. au dat undo... http://www.underconsideration.com/brandnew/archives/follow-up_gap_undo.php

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar asa, combinatia de control "z" este foarte utila la casa omului, mai ales cand starnesti atatea polemici

    RăspundețiȘtergere
  3. daaa, sau command+z că deh, ăştia fiind artişti, or fi având mere pe birouri..., acum sigur că ăştia vor veni cu texte din care nu vor lipsi brand loyalty şi alte bălării, doar doar se mai estomepază din părerea generală de epic fail. apropo de execuţii (de logo, nu în piaţa publică) frunza aia de ţară e ok, aşa-i? e ca în 1984, site-ul nu mai există, imaginile stock nu au fost niciodată la ofertă... hai că uite, şi la alţii se întâmplă discuţii legate de desene... vom trăi bine, toate sunt sub control...

    RăspundețiȘtergere
  4. adevaru-i ca daca au dat oamenii un milion pe logoul acela nu cred ca a fost o reala problema sa convinga niste irlandezi sa-si faca un alt logo, platindu-se cateva zeci de mii ca sa nu mai fie alte probleme... oricum, chiar daca acuzatia de plagiat a disparut astfel, asta nu schimba cu nimic faptul ca avem un logo de doi bani... sau in cazul nostru de 2 euro... deh, la asa tara de sencond hand, asa presedinte, asa ministra, asa frunza etc.

    RăspundețiȘtergere
  5. mai bine puneau un patrat in loc de frunza...de la cap patrat!

    RăspundețiȘtergere