vineri, 26 februarie 2010

T&S de Alex Roman

o piesa digitala foarte bine lucrata de vazut full screen... enjoy!


The Third & The Seventh from Alex Roman on Vimeo.

7 comentarii:

  1. oare faptul că poţi filma cu camera foto (SLR) va însemna o democratizare a artei video aşa cum a însemnat pentru fotografie apariţia camerelor digitale? poate după ce se mai ieftinesc şi nu cu obiectivul din kit :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. ma bucur ca v-a placut :)

    cat despre democratizarea artei video cred ca se intampla deja de ceva vreme, exemplele fiind de gasit mai ales pe youtube... dar adevaratele sarje de artisti video al noului val vor fi produse de generatia copiiilor nostri sau poate chiar urmatoarea...

    RăspundețiȘtergere
  3. bogdan, nu vorbeam de filmatul diverselor evenimente cu telefonul mobil, ci de facilitatea extrordinară de a filma HD cu aparatul foto SLR (deci cu obiective mai bune decât are o cameră video zisă profesională, cu o profunzime de câmp reglabilă manual) bănuiala mea e că filmul postat de tine e filmat cu o cameră foto (oare e corect să-i mai spun aşa?) cu un obiectiv (sau mai multe) la o diafragmă reală de 1.2 - 1.8 sau ceva de genul... oricum... fain

    RăspundețiȘtergere
  4. @ claudiu
    Se pare ca nu e filmat nimic. E o animatie 3d spectaculoasa. Dupa cum spune chiar autorul: "A full CG animated piece that tries to ilustrate the architecture art across a photografic point of view where main subjects are all ready built spaces." Apar: Philips Exeter Academy Library, Walt Disney Concert Hall, German Pavilion (The Dawn), Milwaukee Art Museum- clăadirea cu aripi, Naoshima Benesee House Museum- asta mi-a placut cel mai mult, bazinul circular cu cireşi infloriti. E lucrat in Autocad 3d Max Studio şi post procesat în Adobe After Efects. Oricum am rămas fără cuvinte... Avand in vedere ca e facut de o singura persoană. Încă o dată oau!

    RăspundețiȘtergere
  5. asa este cosmin, you got it right.

    @ claudiu
    nici eu nu ma refeream la filmarea cu telefonul mobil, ci la modalitatea de a percepe imaginile miscate, la capacitatea de a le procesa si de a le monta ulterior... pe youtue exista deja multe exemple de scurt metraje care au tehnici hibride de productie de la cartoons, la manga, la video art si la efecte 3d etc.

    RăspundețiȘtergere
  6. da, my bad. CG all the way...
    aşa-mi trebuie dacă nu am dat full screen, scria pe vimeo ce şi cum...

    RăspundețiȘtergere