sâmbătă, 31 octombrie 2009

ce face romanul cand nu mai are solutii? evident, le face!

Mai stiti bancul acela in care eram intrebati "ce face romanul cand nu mai are bani?" si al carui raspuns era "evident, mai schimba o suta de euro!"

Zilele acestea mi-am reamintit de acest banc dupa cateva drumuri pe soselele patriei. In primul rand ar fi de spus ca actuala campanie electorala este una in care se toaca multi bani. In al doilea rand, banii disponibili depasesc cu mult posibilitatile existente de afisare si de spatiu pentru publicitatea outdoor. Adica "am cumparat tot ce era pe piata si inca mai avem bani"... de unde si solutia romanului... "nu-i nimic mai facem, ca sa fie bine!". Prin urmare, sa nu va speriati daca veti intalni muuuuuulte noi panouri rasarite ca ciupercile dupa ploaie (unele chiar si in curbe relativ pacatoase) sau daca unele gigantografii vor fi atarnate de pe cladiri aflate dincolo de limita orizontului... importat este sa ne servim clientii. Chiar de-ar fi sa pavam tot cerul cu afise si bannere.

As avea doar o mica intrebare... panourile acelea nu au nevoie de autorizatii de constructie? Sau intra si ele la categoria ciuperci ori excrescente biologice cu raspandire incontrolabila?

4 comentarii:

  1. eu pe cel cu cele mai multe afişe şi panouri îl votez. asta dacă nu cumva primesc promoţionale multe de la contracandidaţii lui. sau pe cel care are cele mai multe întruniri prin oraş şi provoacă blocaje în trafic. sau pe cel care are cele mai multe maşini cu megafoane. sau site-ul cu jocurile flash cele mai haioase. tu?

    RăspundețiȘtergere
  2. nu-i rea ideea,
    eu cred ca ii voi vota pe acei candidati care nu prea au contra argumente logice dar care isi boteaza opozantii cu tot felul de nume si porecle haioase... caci, cel putin, daca nu reparam economia sau nu punem tara pe picoare, vom avea macar sansa "sa ne radem mult" - chiar pe noi insine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiam ca exista ceva lege rutiera privind reclamele dar se referea la autostrase..acum pt drmurile noastre cred ca exista mai multe legi care sa interzica circulatia pe ele...cat despre vot am reusit sa ma abtin de la orice fel de vot timp de 8 ani nu stiu daca o sa ma abtin si anul asta... optiunile sunt mari il am pe unul care imi promite jointuri si curve legale faza e ca nu am bani si tot la piata neagra voi apela, mai e unul care imi promite un parlament omogen fara scandaluri, la cat imi este de foame probabi ca de un parlament de genul asta am nevoie, o sa il pun in baie pe pian si restul doar urla si picteaza pe blocuri ca ei is mai tari decat ala cu droguri si curve....deci e cam greu sa te abtii de la asa ceva sincer nu cred ca o sa ma manjesc nici anul asta...stiu ca unii cred ca daca nu votezi nu contezi dar votul meu valoreaza toata lupta aia istorica care mi l-a oferit ca drept si nu il dau nici pe banere nici pe Pi*de razna...
    Bafta si pace!

    RăspundețiȘtergere
  4. Aş zice noroc că nu ţine mult dacă n-aş şti că în unele locuri au rezistat până de curând afişe cu CDR 2000 şi candidatul Mugur Isărescu... Totul e să nu ne pierdem umorul. Primii 100 de fani ai sitului
    "Uniţi Pentru Dictatura Băsescu" vor fi fericiţii participanţi la o tombolă cu cîştiguri importante: locul 1. o volgă neagră, locul 2. o funcţie de conducere în partid cu dacie neagră, locul 3. o funcţie de conducere cu creţuleasca secretară. Şi secretara tot neagră o să fie. Şi o să aibă numere mici. A, şi cu soţ, evident, ca să fie satisfacţia dublă. Detalii pe http://www.facebook.com/pages/Uniti-Pentru-Dictatura-Basescu/189223726671?ref=ts

    RăspundețiȘtergere